Skip to main content

The Last Dance: Τα παπούτσια που φόρεσε ο Τζόρνταν στα δύο πρώτα επεισόδια (pics)

Λίγες ώρες απομένουν για την προβολή των επεισοδίων 3-4 του «The Last Dance» και η ιστοσελίδα «air.jordan.com» κατέγραψε τα παπούτσια που φόρεσε ο Τζόρνταν στα δύο πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ.

 

Air Jordan 1 Centre Court

1

Τζόρνταν είναι αυτός, αν δεν φορούσε τα ακυκλοφόρητα Air Jordan 1 Centre Court, τότε ποιος;

Jordan Sky High Low

2

Χαρακτηριστικό το πλάνο του Τζόρνταν να φτάνει στην προπόνηση της ομάδας, φορώντας τα «Jordan Sky High Low». Ένα από τα αγαπημένα του ζευγάρια, καθώς ο «MJ» τα φορούσε τόσο στους Μπουλς, όσο και ως ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς

Air Jordan XI

3

Τα παπούτσια που έγραψαν ιστορία, καθώς ο GOAT τα φόρεσε στην σεζόν του 72-10. Στο πλάνο που βλέπεται, ο Τζόρνταν τα φορά σε προπόνηση της ομάδας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κάπου εκεί αρχίζει να καθιερώνεται και το χαρακτηρστικό Logo του MJ.

Air Jordan XIII

4

Τα «Air Jordan XIII» είναι τα παπούτσια που ο Τζόρνταν φόρεσε στο Mc Donalds Open στο Παρίσι. Είναι τα παπούτσια που ο Τόμιτς, όπως αναφέρει ο αστικός μύθος, είδε την σόλα του στο… πρόσωπο του, σε μία από τις γνωστές «πτήσεις» του «Air».

Converse Pro Leather

5

Να και ένα ζευγάρι το οποίο δεν ανήκει στην «οικογένεια Τζόρνταν». Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, καθώς στα κολέγια απαγορεύονται τα signatures shoes, με τον Τζόρνταν να φορά τα Converse Pro Leather στα φοιτητικά του χρόνια.

Nike Air Ship PE

6

Rookie σεζόν για τον Τζόρνταν, ο οποίος τίμησε τα «Nike Air Ship PE», τόσο σε άσπρο / κόκκινο, όσο και σε μαύρο / κόκκινο.

Air Jordan XIII

7

Τα παπούτσια αυτά συνδυάστηκαν με την εξαιρετική εμφάνιση του «Air» μέσα στο Λος Άντζελες, με τον ίδιο να πετυχαίνει 49 πόντους και τους Μπουλς να φεύγουν νικητές μετά από δύο παρατάσεις απέναντι στους Κλίπερς.

Air Jordan I Dunk Sole Hybrid

8

Τέλος, φυσικά, με τα παπούτσια με τα οποία άρχισαν όλα. Το πρώτο signature ζευγάρι του Τζόρνταν, με τα οποία οδήγησε τους Μπουλς στα Playoffs του 1986.