Skip to main content

Τζέιμς: «Κυρίαρχες μόνο οι ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Φενέρ, ίσως και ο Ολυμπιακός» (pics)

Ο Μάικ Τζέιμς έχει μπόλικο ελεύθερο χρόνο, λόγω της καραντίνας, με αποτέλεσμα να ξοδεύει τον περισσότερο στο twitter, εκφράζοντας τις απόψεις του.

Η τελευταία του ανάρτηση, μάλιστα, προκάλεσε αρκετά αρνητικά σχόλια, καθώς, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε πως οι μοναδικές μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή είναι οι ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε!

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι νίκες πριν έρθω εγώ κάνει τις ομάδες σας υπερδυνάμεις. Οι μοναδικές δυνατές ομάδες τώρα είναι η ΤΣΣΚΑ, η Ρεάλ και η Φενέρ. Οι άλλες είναι απαίσιες ή ασταθείς ή απλά καλές για μία - δύο σεζόν», αναφέρει το «τιτίβισμα» του Αμερικανού, με τα σχόλια, κυρίως από φίλους της Μακάμπι, να είναι το λιγότερο καυστικά, κατηγορώντας τον γκαρντ των Μοσχοβιτών ως… ανιστόρητο!

Λίγο αργότερα, πάντως και μετά από αρκετή πίεση, ενός φίλου του Ολυμπιακού που του υπενθύμισε τους πέντε τελικούς και τις δύο κατάκτήσεις σε 10 χρόνια, ο Τζέιμς τόνισε: : «Μπορεί να στο δώσω αυτό, για να είμαι ειλικρινής. Το να μην μπαίνεις καν στα playoffs είναι σκληρό, αλλά πιθανότατα μπορώ να συμφωνήσω».

Όσον αφορά την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, ο Αμερικανός τόνισε πως πρόκειται απλά για μία... καλή ομάδα, χωρίς όμως συμμετοχή σε Final 4 εδώ και πολλά χρόνια.