Skip to main content

Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκοι» σε…. καραντίνα!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού παραμένουν κλεισμένοι στο σπίτι τους, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού και έξι «ερυθρόλευκοι», οι Πρίντεζης, ΜακΚίσικ, Βεζένκοφ, Κόνιαρης, Χαραλαμπόπουλος και Ρότσεστι, μίλησαν στο «Ολυμπιακός  E-Mag», το επίσημο περιοδικό του Ερασιτέχνη, για το πώς περνούν τις ώρες τους κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Αναλυτικά:

Γιώργος Πρίντεζης:

Πριν η κυβέρνηση λάβει μέτρα για την πανδημία, ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» έλαβε τα δικά του. Πήρε την οικογένεια του και αποσύρθηκε στο σπίτι του στην Σύρο.

«Περισσότερο το έκανα για την μητέρα και την κόρη μου Θεώρησα πως θα είμαστε πιο ασφαλείς εδώ», είπε. Πως περνά, όμως, τις ώρες του;

«Κάνω γυμναστική περίπου 2 ώρες καθημερινά. Προσπαθώ να το κάνω νωρίς το πρωί, ώστε την υπόλοιπη ημέρα να την αφιερώνω στην οικογένεια μου και την κόρη μου. Αυτό το διάστημα είναι μια ευκαιρία για εμάς τους αθλητές να απολαύσουμε την οικογένεια μας και στιγμές που συνήθως στερούμαστε λόγω των πολλών ταξιδιών. Γενικά δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο, ούτε σειρές βλέπω, γιατί τις έχω βαρεθεί λίγο. Έχω δει αρκετά στα ταξίδια… Ασχολούμαι με την οικογένεια μου και το βράδυ βλέπουμε όλοι μαζί καμιά ταινία.

Σάσα Βεζένκοφ:

Την οικογενειακή θαλπωρή επέλεξε από την πρώτη στιγμή ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα στο χωριό του στην Βουλγαρία.

«Μέχρι στιγμής θα μπορούσα να πω πως οι ώρες μου περνούν ευχάριστα. Κάνω δύο φορές την ημέρα γυμναστική, φυσικά το πρόγραμμα Γκατζούλη και από εκεί και πέρα παίζω playstation, βλέπω καμιά σειρά και περνάω ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια μου. Ανάλογα με την διάθεση της ημέρας, επιλέγω κάτι από τα παραπάνω. Από σειρές, αυτό το διάστημα βλέπω «Toy Boy» και «Elite».

Σακίλ ΜακΚίσικ:

Μέχρι και πριν από λίγες ημέρες, ο Αμερικανός γκαρντ βρισκόταν στην Ελλάδα. Το Σάββατο )5/4), ωστόσο, αναχώρησε για την πατρίδα του, παρέα με την σύζυγο του. Η καθημερινότητα του, πάντως, δεν πρόκειται να αλλάξει.

«Τώρα που είμαστε συνέχεια σπίτι, μου αρέσει να ακούω μουσική, να βλέπω ταινίες και σειρές, να διαβάζω βιβλία. Αυτό το  διάστημα βλέπω την σειρά «Money Heist», η ταινία που είδα και μου άρεσε ήταν το «Murder Mystery», ενώ διαβάζω το «The guy who sold his Ferrari» του Robin Sharma».  

Τέιλορ Ρότσεστι:

Σκούρα τα έχει βρει ο Τέιλορ Ρότσεστι! Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται αυτές τις δύσκολες ημέρες στην Γαλλία (την πατρίδα της συζύγου του) και τα καθήκοντα του… διασκεδαστή της ενός έτους και κάτι κόρης του, τον δυσκολεύουν αρκετά!

«Εκτός από γυμναστική, αυτό που πραγματικά κάνω καθημερινά, είναι να εφευρίσκω τρόπους να διασκεδάσω την κόρη μου και πιστέψτε με, είναι πραγματικά ότι πιο δύσκολο έχω κληθεί να κάνω. Από εκεί και πέρα, βλέπω ταινίας και επικοινωνώ συνεχώς με φίλους και συγγενείς, για να σιγουρευτώ πως είναι όλοι καλά».

Αντώνης Κόνιαρης:

Οικογενειακά περνά τις μέρες του και ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά, στους γονείς του…  Το πρόγραμμα του δεν κρύβει κάποια έκπληξη.

«Γυμνάζομαι σε καθημερινή βάση και από εκεί και πέρα παίζω πολλά παιχνίδια, κυρίως Fortnite. Επίσης, βλέπω σειρές. Σας προτείνω το «Rick Morty» και το «Toy Boy».

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:

Για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο είναι μια πραγματικά ιδιαίτερη περίπτωση, όχι μόνο λόγω του «εγκλεισμού», αλλά και γιατί βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

«Κάνω κάποιες ασκήσεις για το πόδι μου και παίζω διαδικτυακά παιχνίδια με τους φίλους μου, κυρίως «Call of Duty». Επίσης, βλέπω σειρές. Πολλές σειρές . Προτείνω το «Απάτσι: Η Ζωή του Κάρλος Τέβες» και το «People vs OJ Simpson».