Skip to main content

Μπασκόνια: «Διαζύγιο» με Ιβάνοβιτς

Παρελθόν από την Μπασκόνια αποτελεί ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, καθώς οι Βάσκοι ανακοίνωσαν το «διαζύγιο» τους με τον Μαυροβούνιο προπονητή.

Ο Ιβάνοβιτς… πλήρωσε το μάρμαρο για την κακή πορεία των Βάσκων, οι οποίοι έμειναν εκτός Play Offs, τόσο στην Euroleague, όσο και στην ACB!

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδα, η απόφαση ήρθε μετά από συμφωνία και των δύο πλευρών,  με τους Βάσκους να ευχαριστούν τον Ιβάνοβιτς για την προσφορά του στον σύλλογο, λέγοντας πως θα αποτελεί για πάντα μέλος της οικογένειας της Μπασκόνια.

Η ανακοίνωση της Μπασκόνια:

"Ο σύλλογος της Μπασκόνια και ο Μαυροβούνιος τεχνικός αποφάσισαν με κοινή συμφωνία να μην συνεχίσουν την επόμενη σεζόν.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα συνεχίσει να ηγείται του πάγκου της Μπασκόνια. Ο οργανισμός των μπλαουγκράνα και ο προπονητής, αφού είχαν συνομιλίες τις τελευταίες ημέρες για το μέλλον, συμφώνησαν από κοινού να μην συνεχίσουν τη σχέση που τους ένωσε από τον περασμένο Νοέμβριο.

Η Μπασκόνια θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τον πιο σημαντικό και βραβευμένο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου, για τον επαγγελματισμό και τη δέσμευσή του κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν και για όλο το διάστημα που ηγείται της ομάδας της Βιτόρια. Ένας προπονητής που άφησε κληρονομιά στον σύλλογο και θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας της Μπασκόνια".