Skip to main content

Γιασικεβίτσιους: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια τυπική ομάδα του Αταμάν»

Η Φενέρμπαχτσε είναι η μία από τις τέσσερις φιναλίστ του Final Four του Βερολίνου, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με δηλώσεις του στον τουρκικό Τύπο, να μιλά για τον επερχόμενο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της τουρκικής ομάδας στο beIn Sports και τον Ισμαέλ Σενόλ

"Αυτό είναι το Final Four. Θα είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει κανένα μυστικό για αυτό. (Ο Παναθηναϊκός) είναι μια τυπική ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Είναι μια ομάδα που όλες τις αποφάσεις τις παίρνουν οι κοντοί και βασίζεται στις αποφάσεις των γκαρντ για τα pick n roll. Φυσικά, θα επικεντρωθούμε εκεί. Αλλά δεν μπορείς να ξεχάσεις τους υπόλοιπους παίκτες.

Όπως είπα, νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός και εμείς έχουμε την ίδια δύναμη. Πρέπει να μιλάς συνεχώς για λεπτομέρειες και μικροπράγματα. Πρέπει να σκεφτείς πώς να κλέψεις μια μπάλα εκεί, πώς να πετύχεις ένα εύκολο καλάθι στην άλλη πλευρά. Αυτό είναι το Final Four. Πάντα είναι δύσκολο, έτσι κι αλλιώς.

Έχω εμπειρία από το Final Four του 2009, όταν ήταν εκεί δύο ελληνικές ομάδες. Τώρα συμπεριλαμβάνεται και η Φενερμπαχτσέ. Νομίζω ότι θα είναι τρελό. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να το σκεφτόμαστε πολύ (σσ. την ατμόσφαιρα), έχουμε δουλειά να κάνουμε στο γήπεδο".