Skip to main content

Ταβάρες: «Ο Ολυμπιακός θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο, ελπίζω να συμφωνήσουμε και να μείνω στην Ρεάλ»

Δηλώσεις στην As παραχώρησε ο Έντι Ταβάρες, με τον ψηλό από το Πράσινο Ακρωτήρι να εκφράζει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αναφέρθηκε και στον επερχόμενο ημιτελικό της Euroleague απέναντι στον Ολυμπιακό. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο θηριώδης σέντερ:

Για το αν τον επηρέασε μέσα στη χρονιά το γεγονός πως το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του: 

«Όχι δεν με επηρέασε. Ο κόσμος μπορεί να θεωρεί πως δεν ήμουν τόσο καλός, λόγω της κατάστασης με το συμβόλαιο. Όμως, η πορεία μου είχε να κάνει με όσα πέρασα μέσα στη σεζόν, τα οποία απλά συνέπεσαν με τις συζητήσεις για την ανανέωση.

Το γεγονός ότι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό μου δεν εμπόδισε στο να αγωνιστώ. Πάντα πρέπει να είσαι καλός, να ξέρεις τι να περιμένεις από εσένα, να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Δεν μπορείς να κρατάς την ενέργειά σου και να σκέφτεσαι πώς αν τραυματιστείς δεν θα πάρεις το επόμενο συμβόλαιο».

Για το τι θα συμβεί στο μέλλον του: 

«Δεν το γνωρίζω».

Για το τι θέλει ο ίδιος να γίνει: 

«Ελπίζω πως θα φτάσουμε σε συμφωνία και θα μείνω στην Μαδρίτη. Είμαι χαρούμενος εδώ, τα δύο παιδιά μου είναι εδώ, αγαπάμε την κουλτούρα, την πόλη, τον κόσμο, αλλά και όσα εκπροσωπεί η Ρεάλ Μαδρίτης ως σύλλογος. Το πνεύμα και τη θέληση της ομάδας.

Είδατε πώς νίκησε η ποδοσφαιρική ομάδα στον πρόσφατο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ την Μπάγερν Μονάχου... Η παρουσία μου εδώ με ικανοποιεί, με κάνει να θέλω να βελτιώνομαι. Δεν μπορείς να χαλαρώνεις, οφείλεις να τα δίνεις όλα για την νίκη. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, αλλά ελπίζω πως θα μείνω».

Για τον επερχόμενο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: 

"Θυμάμαι, όταν είχαμε χάσει με έναν πόντο στον τελικό από την Αναντολού Εφές(το 2022), το κίνητρό μας να επιστρέψουμε στον τελικό και να παλέψουμε ξανά για το τρόπαιο ήταν μεγάλο. Στο τέλος καταφέραμε έτσι να το πάρουμε. Υποθέτω ότι το ίδιο ισχύει τώρα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο".