Skip to main content

Μακάμπι: «Οι οπαδοί μας με εισιτήριο θα μπουν στο γήπεδο στο Game 3 με Παναθηναϊκό» (pic)

Με τη συμπαράσταση του κόσμου της θα παίξει στο Game 5 στη «Halla Pionir» η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους φίλους των Ισραηλινών να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα τους για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. 

Πιο συγκεκριμένα αρχικά οι κυανοκίτρινοι αναμενόταν να έχουν περίπου 300 οπαδούς στο πλευρό τους. Ωστόσο στη συνέχεια κατάφεραν να εξασφαλίσουν περισσότερα εισιτήρια, με περίπου 1000 οπαδούς να ταξιδεύουν στο Βελιγράδι και τη διοίκηση της Μακάμπι να ανακοινώνει πως όποιος έχει εισιτήριο στο όνομά του θα μπει στη «Halla Pionir».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μακάμπι:

«Η Μακάμπι ευχαριστεί τη Σερβία και τις τοπικές αρχές ασφαλείας, οι οποίες, σε μέρες πόνου και αβεβαιότητας, υποδέχτηκαν την ομάδα μας με ανοιχτές αγκάλες, με ευθύνη, επαγγελματισμό και γενναιοδωρία για χάρη του μπάσκετ που όλοι αγαπάμε τόσο πολύ και την αδελφοσύνη μεταξύ των ανθρώπων.

Οι οπαδοί της Μακάμπι που έφτασαν στη σερβική πρωτεύουσα με εισιτήρια θα μπορέσουν να εισέλθουν στο θρυλικό κλειστό γήπεδο Hala Pionir και να υποστηρίξουν την ομάδα στο ζεστό "φιλόξενο" σπίτι μας στο Βελιγράδι».