Skip to main content

Βιλντόσα: «Στρώνω τον κ@@ο μου κάθε μέρα στην προπόνηση, ορκίζομαι ότι προσπαθώ να είμαι ξανά εγώ»

 Στην μέτρια σεζόν που διανύει στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο «Basketnews» ο Λούκα Βιλντόσα, με τον Αργεντινό να υπόσχεται πως θα προσπαθήσει σκληρά για να… γυρίσει τα πράγματα υπέρ του.

Αναλυτικά:

«Όταν υπέγραψα, γνώρισα πολύ καλά ότι ερχόμουν σ' ένα μέρος και σε μια ομάδα όπου οι απαιτήσεις ήταν πολύ υψηλές. Και εγώ ο ίδιος έχω φιλοδοξίες για τον εαυτό μου. Τα πράγματα δεν κυλούσαν όπως ελπίζαμε όλοι, ακόμα όπως περίμενα και εγώ. Είμαι ο πρώτος που θα ασκήσω κριτική στον εαυτό μου. Θα κάνω τα πάντα για να τα πάω καλύτερα και να βοηθήσω την ομάδα μου».

«Στρώνω τον κ@@ο μου κάθε μέρα στην προπόνηση. Έρχομαι στο γήπεδο κάθε μέρα. Απλά έχω σταθεί άτυχος. Κάποιες φορές χρειάζεσαι ένα σουτ για να πάρεις πίσω την αυτοπεποίθησή σου. Ορκίζομαι ότι προσπαθώ να είμαι ξανά 'εγώ'. Όμως έτσι είναι το επαγγελματικό μπάσκετ. Εάν δεν είσαι καλός στο παρκέ, θα καθίσει στον πάγκο. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσω την ομάδα μου».

«Είναι στο χέρι του προπονητή το αν θα με χρησιμοποιήσει ή όχι. Όμως πιστεύω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά από τη στιγμή που είμαστε 2οι στην Euroleague και 1οι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να απολαμβάνεις να βρίσκεσαι σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός».

«Μπορεί να διαβάσεις τα πάντα. Όμως δεν αξίζει να ασχολείσαι με τα όσα γράφονται στα media. Εγώ θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και να γίνομαι καλύτερος. Πραγματικά το προσπαθώ και εύχομαι οι φίλαθλοι να το μπορούν να το καταλάβουν».