Skip to main content

Euroleague- Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, το πρόγραμμα της ημέρας

Mε πέντε αναμετρήσεις ξεκινά την Πέμπτη 4/4 η 33η αγωνιστική της Euroleague, με τον Ολυμπιακό να παίζει εκτός έδρας κόντρα στον Ερυθρό με στόχο την 21η νίκη για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την είσοδο στην 4αδα της Euroleague

Oι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο 20-12 και θέλουν την νίκη  προκειμένου να πλασαριστούν στις θέσεις που δίνουν το πλεονέκτημα έδρας κάτι βέβαια που εξαρτάται και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που βρίσκονται πάνω απ΄ο αυτόν στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στην διάθεσ΄η του τους ανέτοιμους Μιλουτίνοβ και Πετρούσεβ.

Στις 20:00 η Μονακό αντιμετωπ΄ίζει την  Ζαλγκίρις με τις δυο ομάδες να ψάχνουν έκαστος την νίκη , με τους Μονεγάσκους να την θέλουν για να διατηρηθούν σε τροχιά 4αδας και τους φιλοξενούμενους να διατηρηθούν ΄΄οσο πιο κοντά στην 10αδα.

Στις 21:30 η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μακάμπι με τις δυο ομάδες να στοχεύουν στις νίκες , με τους Καταλανούς να θέλουν την νίκη για να βρεθούν όλο και πιο κοντά  στο πλεονέκτημα έδρας , ενω οι Ισραηλινοί με νίκη συνεχίζουν σταθερά στην 7η θέση και έχουν ένα αβαντάζ στα Play-In.

Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στο παιχνίδι της Άλμπα με την Παρτιζάν στις 21:30 , με τους Σέρβους να θέλουν να περάσουν νικηφόρα από την Γερμανία ώστε να κηνυγίσουν μέχρι τελευταία στιγμή τις όποιες ελπίδες έχουν για την 10αδα.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι , η Βαλένθια αντιμετωπ΄ζει την Βιλερμπάν , με τις νυχτερίδες να θέλουν να φτάσοουν τις 15 νίκες στο πρωτάθλημα και οι Γάλλοι την 8η.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:


Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 20:00
Μονακό - Ζάλγκιρις 20:00
Μπαρτσελόνα - Μακάμπι 21:30
Άλμπα Βερολίνου - Παρτίζαν 21:30
Βαλένθια - Βιλερμπάν 21:45