Skip to main content

Μπαρτζώκας: « Με την ίδια σοβαρότητα και προσέγγιση όπως με την Παρτιζάν, ο Πετρούσεβ θα προσπαθήσει να μπει με το Περιστέρι» (vid)

Για τους «κινδύνους» που κρύβει το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα (4/4, 20:00), μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στο περιθώριο της αναχώρησης του Ολυμπιακού με προορισμό το Βελιγράδι.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μίλησε  και για την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που έχουν τα παιχνίδια των δύο ομάδων, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση των τραυματιών της ομάδας.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε:

Για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα:

«Έχει αποδειχθεί πως όλες οι αδιάφορες ομάδες, που δεν έχουν την πίεση του αποτελέσματος, παίζουν πιο ελεύθερα. Έχουν σίγουρα μεγάλες ικανότητες και πολύ ταλέντο. Εννοείται πως είναι ένα παιχνίδι της ίδιας σοβαρότητας και της ίδιας προσέγγισης με αυτό της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στην Παρτιζάν».

Για τις απουσίες των Σέρβων και τον παίκτη – κλειδί του Αστέρα:

«Νομίζω πως έχουν επιστρέψει όλοι. Ο Τεόντοσιτς έπαιξε πρόσφατα, ο Ντος Σάντος προχτές. Νομίζω πως θα είναι πλήρης ο Αστέρας. Ο Τεόντοσιτς εννοείται ότι έχει τεράστια ικανότητα στην δημιουργία και την εκτέλεση, ο Νέντοβιτς σκόραρε 30 πόντους απέναντι στην Ρεάλ, πάντα έχει μεγάλο ταλέντο. Ο Χάνγκα είναι σε πολύ καλή περίοδο. Οι ψηλοί της είναι πολύ καλοί, ο Μπολομπόι, ο Τόμπεϊ, ο Μίτροβιτς. Δεν μπορείς να πεις ότι θα επικεντρωθείς σε έναν παίκτη, θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας».

Για την ατμόσφαιρα της «Stark Arena» στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό:

«Πραγματικά η ατμόσφαιρα είναι θερμή για τον Ολυμπιακό, αλλά πέρσι χάσαμε εκεί. Πρόπερσι κερδίσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Για τον αντίπαλο είναι πάντα δύσκολο να παίζει με τον Ερυθρό Αστέρα και λόγω της ποιότητας της ομάδας, αλλά και λόγω της έντασης που βάζει ο κόσμος στο παιχνίδι. Είναι πολύ υποστηρικτικός για την ομάδα του. Οπότε, σε καμία περίπτωση δεν το θεωρούμε κάτι σαν φιλικό.

Για τους τραυματίες:

«Ο Πετρούσεβ είναι εκτός, με στόχο να προσπαθήσει να μπει με το Περιστέρι. Και ο Μιλουτίνοβ είναι εκτός, γιατί ναι μεν έκανε δύο προπονήσεις, αλλά μετά από απουσία 2 ½ μηνών, δεν μπορούσα να τον βάλω να παίξει».