Skip to main content

Γουίλι Ερνανγκόμεθ: «Θα ήθελα να έχω μεγαλύτερο ρόλο στην Μπαρτσελόνα»

Η Μπαρτσελόνα δίνει την μάχη της για να διατηρηθεί στην τετράδα της Euroleague, όμως την ίδια ώρα οι δηλώσεις του Γουίλι Ερνανγκόμεθ βάζουν… βόμβα στα θεμέλια των Καταλανών, με τον Ισπανό να εκφράζει τα παράπονα του για τον ρόλο του στην ομάδα, έστω και αν στην συνέχεια προσπάθησε να ρίξει τους τόνους

"Σε ομαδικό επίπεδο, οι αποφάσεις που παίρνονται είναι οι καλύτερες για την ομάδα. Είτε είναι καλές είτε κακές, αυτό είναι άλλο πράγμα, αλλά πρέπει να σέβεσαι τις αποφάσεις και ήμουν πάντα ομαδικός παίκτης" ήταν το αρχικό σχόλιο του Ερνανγκόμεθ, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε, για να προσθέσει:

"Φυσικά θα ήθελα να έχω μεγαλύτερο ρόλο και να είμαι πιο σημαντικός. Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει παιχνίδι που έχω παίξει περισσότερα από 30 λεπτά. Θέλω να κερδίσω το δικαίωμα αυτό και να δείξω ότι αξίζω να παίζω περισσότερα από 15-20 λεπτά, όπου είναι δύσκολο να κάνεις πολλά πράγματα και να βοηθήσεις την ομάδα.  Είναι επίσης αλήθεια ότι παίζω στην ίδια θέση με τον Βέσελι, που είναι πολύ καλός παίκτης, με εμπειρία και είμαι σαν σφουγγάρι δίπλα του, επειδή προσπαθώ να μάθω από αυτόν. Και είναι σπουδαίος συμπαίκτης για εμένα, επειδή είναι σκληρός σε κάθε προπόνηση, με βοηθάει με συμβουλές του και τα πάμε πολύ καλά. Είναι δύσκολο δύο σέντερ που παλεύουν για την ίδια θέση να τα πηγαίνουν καλά. Ξέρω ότι ο Βέσελι ανανέωσε το συμβόλαιό του, άρα θα είμαστε για και΄ρο μαζί και θα κάνω ό,τι μπορώ για να μάθω από αυτόν. Προφανώς όμως θέλω να παίζω περισσότερο".