Skip to main content

Γκούντουριτς: «Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Γιασικεβίτσιους θα γίνει τόσο επιτυχημένος, όσο ο Ομπράντοβιτς»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ο Μάρκο Γκούντουριτς, με δηλώσεις του στο « Sport Arena», με τον Σέρβο άσο της Φενέρ, μάλιστα, να συγκρίνει τον προπονητή του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά:

"Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα που κατάφερε ο Γιασικεβίτσιους είναι η πειθαρχία. Όλοι γνώριζαν τον ρόλο τους. Μας πήρε λίγο χρόνο για να μάθουμε τι πραγματικά θέλει, αλλά τώρα, φαίνεται ότι είμαστε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος. Έχει γίνει το κλικ. Επομένως, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του και τους κανόνες του. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Γιασικεβίτσιους θα γίνει τόσο επιτυχημένος, όσο ο Ομπράντοβιτς. Στη Φενέρμπαχτσε, γενικά, στην καριέρα του. Μπορεί να γίνει ένας, βασικά είναι ήδη ένας από τους καλύτερους προπονητές. Είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα θα το δείξουν αυτό στο τέλος της καριέρας του. Είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος.

Νομίζω πως ο Σάρας προοδεύει και εξελίσσεται. Πάντα δοκιμάζει νέα πράγματα. Φέρνει νέες ιδέες στο παρκέ κάθε μέρα. Όπως είπα είναι προνόμιο για μένα να έχω παίξει για τόσο σπουδαίους προπονητές. Όλοι οι προπονητές που είχα στη Φενέρ και οι πέντε (σσ. Ομπράντοβιτς, Κοκόσκοβ, Τζόρτζεβιτς, Ιτούδης, Γιασικεβίτσιους) ήταν εξαιρετικοί προπονητές και άνθρωποι. Είναι προνόμιο για μένα να έχω παίξει για αυτούς και να μαθαίνω από αυτούς".