Skip to main content

Euroleague - Θέλει να αλώσει το Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός

Με 4 αναμετρήσεις συνεχίζεται η 30η αγωνιστική της Euroleague, όπου ο Παναθηναϊκός παίζει εκτός έδρας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα θέλοντας να φτάσει στο 19ο θετικό αποτέλεσμα για φέτος. 

Πιο συγκεκριμένα, οι πράσινοι έχουν ρεκόρ 18-11 και θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά 6αδας, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας έχει μείνει αρκετά πίσω με 10 νίκες και 19 ήττες, με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλο παίζοντας κυρίως για να βελτιώσει τη βαθμολογική της κατάταξη.

Από τη σύνθεση του Παναθηναϊκού θα λείπουν οι Βιλντόσα και Αντετοκούνμπο που δεν ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους και έμειναν στην Αθήνα.

Από την άλλη το απουσιολόγιο του κόουτς Σφαιρόπουλου είναι αρκετά γεμάτο με τους Ντος Σάντος, Τόπιτς και Λάζιτς να είναι εκτός ματς και τον Τεόντοσιτς να είναι αμφίβολος.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις η Φενέρ υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη προκειμένου να παραμείνουν στην 4αδα, αλλά και τους μπλαουγκράνα να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να μην διακινδυνεύσουν τη 2η θέση.

Κατόπιν η Μονακό φιλοξενεί την Αρμάνι Μιλάνο, με τους γηπεδούχους να θέλουν να αποφύγουν τις εκπλήξεις και τέλος η Βαλένθια και η Μπάγερν Μονάχου έρχονται αντιμέτωπες στην Ανδαλουσία με τις δυο ομάδες να... «καίγονται» για τη νίκη προκειμένου να ξοδέψουν και τις τελευταίες τους ελπίδες για την είσοδο στα Play - In της Euroleague. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης 20/3:

Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα (19:45, Novasports 4)
Μονακό - Αρμάνι Μιλάνο (20:00, Novasports 5)
Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός AKTOR (21:00, Novasports Prime)
Βαλένθια - Μπάγερν Μονάχου (21:30, Novasports Start)