Skip to main content

Euroleague - Ο Ολυμπιακός θέλει να ανοίξει τη «διαβολοβδομάδα» με εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Εφές

Με 5 αναμετρήσεις ξεκινά την Τρίτη 19/3 η 30η αγωνιστική της Euroleague που σηματοδοτεί και την έναρξη της «διαβολοβδομάδας», με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Εφές, επί της οποίας θέλει τη νίκη προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν απευθείας στα playoff.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μόνο λευκό... απουσιολόγιο δε μπορεί να πει ότι έχει αφού θα λείψει ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ αφού ταλαιπωρείται από ιωση και παρέμεινε καθηλωμένος στην Αθήνα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 18-11, ενώ από την άλλη η Εφές έχει αντίστοιχα 12 νίκες και 17 ήττες αντίστοιχα και... τρέχει να προλάβει τα play-in, ωστόσο έχει μείνει αρκετά πίσω βαθμολογικά. 

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Σε άλλες αναμετρήσεις η Ζαλγκίρις υποδέχεται τη Βίρτους, με την ιταλική ομάδα να... «καίγεται» για τη νίκη καθώς προσπαθεί να αποφύγει τα play-in της Euroleague. 

Η Ρεάλ δοκιμάζεται κόντρα στην Άλμπα στο Βερολίνο με τους Ισπανούς να θέλουν να αποφύγουν τα... ατυχήματα. 

Η Μακάμπι αφού έκανε τη μεγάλη ανατροπή στον Ερυθρό Αστέρα πλέον φιλοξενεί τη Βιλερμπάν σε ένα παιχνίδι που δε θέλει να υπάρξει καμία έκπληξη ως προς το αποτέλεσμα. 

Τέλος, η πρώτη μέρα της «διαβολοβδομάδας» και της 30ης αγωνιστικής κλείνει στο Βελιγράδι όπου Παρτιζάν και Μπασκόνια έρχονται αντιμέτωπες σε ένα ματς που οι Σέρβοι θέλουν να βελτιώσουν και άλλο το ρεκόρ τους (13-16) και να συνεχίσουν να βρίσκονται σε τροχιά Play - in, ενώ οι Βάσκοι έχουν 3 νίκες περισσότερες  και θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για να μπουν στην πρώτη 6αδα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης 19/3:

Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός (19:30, Novasports Prime)

Ζάλγκιρις - Βίρτους Μπολόνια (20:00, Novasports Start)

Άλμπα Βερολίνου - Ρεάλ (21:00, Novasports 2)

Μακάμπι - Βιλερμπάν (21:05, Novasports 5)

Παρτίζαν - Μπασκόνια (21:30, Novasports 6)