Skip to main content

Γιασικεβίτσιους κατά Μπαρτσελόνα: «Η απογοήτευση είναι τεράστια, υπέφερα πολύ εσωτερικά»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους συνεχίζει την καριέρα του στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε, όμως δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, με τον Λιθουανό προπονητή να μην διστάζει να εκφράσει το παράπονο του και μάλιστα εις διπλούν.

"Δεν είναι η πρώτη φορά που φεύγω έτσι από την Μπαρτσελόνα. Νικητής, αλλά φεύγω με τέτοιο τρόπο. Η απογοήτευση είναι τεράστια, χωρίς αμφιβολία, λόγω της κακής μεταχείρισης που συνεχίζεται αυτές τις μέρες προς την οικογένειά μου. Μια μέρα θα μιλήσω καθαρά, δεν θέλω να κάνω κακό αυτή τη στιγμή", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Σάρας, με τον Ισπανό δημοσιογράφο Μάρσαλ Γιορέντε να αποκαλύπτει πως οι Καταλανοί καθαίρεσαν τον 12χρονο Λούκας Γιασικεβίτσιους, από αρχηγό της ομάδας mini, με τον προπονητή του, Άλειξ Κονσερνάου να υποστηρίζει πως η απόφαση αυτή ήρθε από «ψηλά».

Μάλιστα, ο προπονητής της Φενέρ μίλησε και στο ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο Movistar, το οποίο δημοσίευσε μέρος των όσων ισχυρίστηκε ο Λιθουανός στον επίσημο λογαριασμό του καναλιού στο twitter.

Στο απόσπασμα αυτό ακούμε τον Γιασικεβίτσιους να αναφέρεται στην αποχώρηση του Νίκολα Μίροτιτς, αλλά και την αντιμετώπιση που είχε από ανθρώπους του συλλόγου, τονίζοντας πως υπήρξαν μυστικές συναντήσεις που αποσκοπούσαν στην διαρροή πληροφοριών προς τον Τύπο.

"Ήμουν πολύ απογοητευμένος με τα στελέχη και με τους ανθρώπους του κλαμπ. Πώς ήταν η αντιμετώπιση που είχα; Υπέφερα πολύ εσωτερικά. Αυτό που έγινε με τον Μίροτιτς δεν ήταν σοβαρό, δεν ήταν αντάξιο ενός μεγάλου συλλόγου. Μετά απέρριψα την πρώτη πρόταση, αλλά εκείνοι δεν μου έκαναν μια δεύτερη, οπότε τους είπα "ευχαριστώ, καλή συνέχεια".

Ένα από τα πράγματα που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι μερικοί άνθρωποι με τους οποίους δούλευα καθημερινά, διέρρεαν πληροφορίες στον Τύπο. Υπήρχαν παρασκηνιακές συναντήσεις με δημοσιογράφους για να βγάλουν πράγματα προς τα έξω... Ο κόσμος δεν θα καταλάβει την πραγματικότητα από τη στιγμή που έβγαζαν διάφορα πράγματα προς τα έξω. Ζούσαμε στον ίδιο κόσμο, αλλά δεν θα το καταλάβει αυτό ο κόσμος. Η αλήθεια είναι ότι αυτό με πλήγωσε πολύ, δεν ήταν σοβαρή συμπεριφορά" υποστήριξε ο Σάρας.