Skip to main content

Euroleague - Οι απουσίες της Παρασκευής 1/3

Με 5 αναμετρήσεις συνεχίζεται την Παρασκευή 1/3 η  27η αγωνιστική της Euroleague και αυτό είναι το.... ιατρικό δελτίο της ημέρας. 

Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια (19:45, Novasports 2): Χωρίς τους Πιερ, Μπίρσεν, Μεστόγλου και Νέτο θα παίξει η τουρκική ομάδα, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ντιόπ, με τον Σεντεκέρσκις να παραμένει αμφίβολος. 

Ζάλγκιρις Κάουνας - Ολυμπιακός (20:00, Novasports Prime): Ο κόουτς Τρινκιέρι παρατάσσει τους πράσινους χωρίς τον Γκιεντράιτις, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπιρούτις. Από την άλλη χωρίς τους Γκος, Λαρεντζάκη και Μήτρου - Λονγκ θα παίξουν οι ερυθρόλευκοι.

Βιλέρμπάν - Αρμάνι Μιλάνο (21:00, Novasports 5): Η γαλλική ομάδα θα παίξει με το σύνολο του ρόστερ της. Από την άλλη πλήθος απουσιών υπάρχει για τους Ιταλούς που θα παραταχθούν χωρίς τους Νέιπιερ, Μπάρον, Τονούτ και Φλακαντόρι, ενώ μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένουν για τη συμμετοχή του Λο.

Μπάγερν Μονάχου - Ερυθρός Αστέρας (21:30, Novasports Start): Αμφίβολος θεωρείται εκ μέρους της γερμανικής ομάδας ο Βάιντερμαν, ενώ από την πλευρά της σερβικής ομάδας θα απουσιάσουν οι Τόπιτς, Τεόντοσιτς και Τόπκινς.

Μπαρτσελόνα - Μονακό (21:30, Novasports 4): Βέσελι και Ρούμπιο είναι αμφίβολοι και  η συμμετοχή τους με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θα κριθεί τελευταία στιγμή. Από την άλλη οι Μονεγάσκοι θα περιμένουν τον Ουατάρα μέχρι και λίγες ώρες πριν το ματς στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».