Skip to main content

Πέσιτς: Απαντάει στα σενάρια που τον θέλουν στο Ντουμπάι

Στις φήμες περί ανάληψης της θέσης του προπονητή της ομάδας του Ντουμπάι ,που θα λάβει μέρος τις επόμενες χρονιές στην Euroleague , απαντάει ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Το όνομα του έμπειρου τεχνικού Σβέτισλαβ Πέσιτς ήταν αυτό που συνδέθηκε εξ αρχής για την ανάληψη του πάγκου της ομάδας από το Ντουμπάι που θα λάβει συμμετοχή στην Euroleague , με τον ίδιο τεχνικό να δίνει τις εξηγήσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το ξέρω, ακούω και εγώ αυτή τη φήμη. Σε αυτή τη χώρα όλοι νοιάζονται για τις υποθέσεις των άλλων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε μπροστά μας τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τι θα γίνει μετά από αυτό, πραγματικά δεν ξέρω. Δεν σχεδιάζω τίποτα, αν εννοείτε το Ντουμπάι. Δεν ξέρω τι θα κάνω, δεν σχεδιάζω τίποτα. Έχουμε πολλές προσφορές. Από εδώ και πέρα, θα αποφασίσει η οικογένειά μου».

«Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στην προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να παρουσιάσουμε μια καλή ομάδα στο Παρίσι και αυτά είναι βραχυπρόθεσμα σχέδια. Πραγματικά δεν σκέφτομαι τίποτα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εξάλλου, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να κοουτσάρω μετά από το Παρίσι. Θα έρθει μια στιγμή που κι εγώ θα πρέπει να πω «φτάνει πια». Πριν ακόμη γίνω προπονητής της Εθνικής Σερβίας, είχα αποφασίσει να μην κοουτσάρω ξανά όμως ο γιος μου, Μάρκο, με έπεισε να συνεχίσω».