Skip to main content

Ναν: «Η Φενέρμπαχτσε έρχεται εδώ για να χάσει»

Κάτι παραπάνω από αισιόδοξος εμφανίζεται στις δηλώσεις του ο Κέντρικ Ναν, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (9/2, 21:15) απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

«Πρέπει να βγούμε συγκεντρωμένοι στο παρκέ και να επιστρέψουμε στις νίκες. Κάναμε μία εξαιρετική προπόνηση σήμερα. Πρέπει να είμαστε σωματικά και πνευματικά έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη», ήταν το αρχικό σχόλιο του Αμερικανού γκαρντ, για να προσθέσει:

«Ναι, πιστεύω ακόμα ότι ταιριάζω απόλυτα με το σύστημα του Εργκίν Αταμάν. Νομίζω πως έχω κάνει καλή δουλειά για να ανθήσω μέσα από αυτό. Παίρνω πολλά screen στην μπάλα, κάτι που είναι ένα από τα δυνατά μου σημεία. Έχω εξαιρετική υποστήριξη από τους συμπαίκτες μου, μου δίνουν την μπάλα εκεί που τη χρειάζομαι. Ακόμα, παίζουμε καλή ομαδική άμυνα. Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα».

Μάλιστα, όταν δημοσιογράφος από την Τουρκία τον ρώτησε την γνώμη του για την Φενέρ, ο Ναν απάντησε χαρακτηριστικά:

«Η Φενέρμπαχτσε έρχεται εδώ για να χάσει. Αυτό έχω να πω Η Φενέρ είναι πραγματικά μία καλή ομάδα. Δεν τους υποτιμούμαι. Από ό,τι είδαμε στο video παίζουν πολύ επιθετικά. Έχουμε ένα αγωνιστικό πλάνο και πρέπει να κάνουμε τη δουλειά".