Skip to main content

Euroleague - Οι απουσίες της Παρασκευής 2/2

Με 5 αναμετρήσεις συνεχίζεται την Παρασκευή 2/2 η 25η αγωνιστική της Euroleague και αυτό είναι το... ιατρικό δελτίο της ημέρας. 

Αναντολού Εφές - Αρμάνι Μιλάνο (19:30, Novasports Start): Η γηπεδούχος ομάδα θα παίξει χωρίς τους Τζούστους Χόλατζ, Ντόγκους Οζντεμίρογλου και Ερκάν Γιλμάζ, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Μάικ Ντάουμ και Ντανιέλ Οτούρου.

Από την άλλη, ο Έτορε Μεσίνα δεν έχει στη διάθεσή του τον Μπίλι Μπαρόν.

Ζάλγκιρις Κάουνας - Παναθηναϊκός (20:00, Novasports Prime): Η Ζάλγκιρις δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα. Από την άλλη, ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα.

Ερυθρός Αστέρας - Μπαρτσελόνα (21:00, Novasports 4): Από τη μια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα παίξει δίχως τον Νίκολα Τόπιτς, ενώ από την άλλη ο κόουτς Γκριμάου δεν θα έχει στο ρόστερ τους Άλεκ Αμπρίνες και Μίκαελ Καϊσέντο.

Βίρτους Μπολόνια - Παρτίζαν (21:30, Novasports 6): Η Βίρτους Μπολόνια δε θα έχει στη σύνθεσή της τον Ντιβόντε Κάκοκ, ενώ αμφίβολος παραμένει  ο Τορνίκε Σενγκέλια. Από την άλλη η σερβική ομάδα θα παίξεί χωρίς τον Ούρος Τριφούνοβιτς.

Μονακό - Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports 5): Οι Μονεγάσκοι θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του Ματ Στράζελ, ενώ από τη άλλη, η τουρκική ομάδα θα παίξει χωρίς τους Νταϊσόν Πιέρ, Μετέκαν Μπίρσεν, Γίγκιτ Μεστόγλου και Ραόυλ Νέτο. Τέλος, αμφίβολος παραμένει ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.