Skip to main content

Ρεάλ – Επιστρέφουν Χεζόνια και Γιαμπουσελέ με την Μακάμπι

Ευχάριστα τα νέα για τον Τσους Ματέο, ενόψει του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς ο προπονητής της «Βασίλισσας» θα έχει στην διάθεση του, τόσο τον Μάριο Χεζόνια, όσο και τον Γκερσόν Γιαμπουσελέ.

Ο Κροάτης φόργουορντ δέχτηκε ένα κτύπημα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Γάλλος άσος είχε υπερφόρτωση, με αποτέλεσμα να χάσει το ματς με τους Πειραιώτες, ενώ αμφότεροι απουσίασαν από τις υποχρεώσεις των Καστιγιάνων για την ACB. Όπως ενημέρωσε, όμως ο Ματέο, αμφότεροι υπολογίζονται κανονικά για το ματς με την Μακάμπι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ:

«Σε ό,τι αφορά τους διαθέσιμους παίκτες, ο Χεζόνια δέχτηκε πολύ δυνατό χτύπημα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δεν έπαιξε την άλλη μέρα, αλλά θα συμμετάσχει κανονικά στην αναμέτρηση με την Μακάμπι»

«Ο Γιαμπουσέλε είχε μια υπερφόρτωση που τον κράτησε εκτός δύο αγωνιστικών. Θα προσπαθήσουμε να τους βάλουμε και τους δυο στο ρόστερ σήμερα»

«Ανυπομονώ για ένα "ευρωπαϊκό" παιχνίδι μπάσκετ. Έχουν παίκτες στις τάξεις τους με την ικανότητα να σκοράρουν , όπως ο Μπράουν και ο Μπάλντγουιν, ή ο Κόλσον, που είναι ένας πολύ ολοκληρωμένος φόργουορντ και έχουν επίσης και έναν πολύ δυνατό σέντερ τον Νίμπο. Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά, ειδικά σε επιθετικό επίπεδο, που παίρνει ριμπάουντ και τιμωρεί τα λάθη, οπότε θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το ματς»