Skip to main content

Euroleague - Οι απουσίες της Τρίτης (30/01)

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της EuroLeague για την 24η αγωνιστική και αυτές είναι οι απουσίες των ομάδων που αγωνίζονται σήμερα (30/01).

Ερυθρός Αστέρας - Βαλένθια (21:00, Novasports Start)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τον Νίκολα Τόπιτς, ενώ αντίθετα η Βαλένθια θα παραταχθεί χωρίς τους Ντέιβις και Τουρέ, με τη συμμετοχή του Τζόουνς να είναι αμφίβολη.

Βιλερμπάν - Φενέρμπαχτσε (21:00, Novasports 4)

Ο Νάντο ντε Κολό είναι εκτός από πλευράς Βιλερμπάν, με τη συμμετοχή του Λοβέρν να κρίνεται την ώρα του αγώνα. Πολλά τα προβλήματα για τη Φενέρμπαχτσε που δεν υπολογίζει τους Μπίρσεν, Μέστογλου, Νέτο και Πιέρ, με τους Μπιμπέροβιτς, Χέιζ-Ντέιβις και Σεστίνα να είναι αμφίβολοι.

Μπάγερν - Μπασκόνια (21:00, Novasports 3)

Για την ΜπάγερνΜπόνγκα, Μπούκερ, Ιμπάκα, Ράντοντσιτς και Βίμπεργκ είναι αμφίβολοι, ενώ η Μπασκόνια θα παραταχθεί δίχως τον Κρις Τσιόζα.

Ολυμπιακός - Άλμπα (21:15, Novasports Prime)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φαλ και Μιλουτίνοβ, με τη συμμετοχή του Πετρούσεβ να είναι αμφίβολη. Από πλευράς Άλμπα απόντες είναι οι Ολίντι, Σάμαρ και Τίμαν.

Ρεάλ - Μακάμπι (21:30, Novasports 6)

Γιουλ και Ταβάρες είναι εκτός για τη Ρεάλ, με τους Χεζόνια και Γιαμπουσέλε να είναι αμφίβολοι. Η Μακάμπι θα αγωνιστεί χωρίς τον Μένκο.