Skip to main content

Παρτιζάν: Θέλει να προσκαλέσει τους Γουόριορς σε φιλικό σε ανοικτό γήπεδο, στην μνήμη του Μιλόγεβιτς

Ο θάνατος του Ντέγιαν Μιλόγεβιτς μόλις στα 46 του χρόνια... έντυσε στα μαύρα τους οργανισμούς, τόσο της Παρτιζάν, όσο και των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ομάδες με τις οποίες σύνδεσε το όνομα του ο αδικοχαμένος Σέρβος προπονητής.

Έτσι, η Παρτιζάν, όπως ανέφερε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, σε συνέντευξη του στην Kurir, προτίθεται να προσκαλέσει τους Γουόριορς στο Βελιγράδι, για να τιμήσουν την μνήμη του Μιλόγεβιτς.

"Σκεφτόμαστε να οργανώσουμε ένα παιχνίδι ανάμεσα στην Παρτίζαν και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στη μνήμη του Ντέγιαν Μιλόγεβιτς στο Βελιγράδι. Θέλουμε το παιχνίδι να γίνει σε ανοιχτό γήπεδο, όπως κάναμε το φιλικό με την Φουενλαμπράδα στην αρχή της σεζόν.  Αυτό θα είναι εκπληκτικό για τις δύο ομάδες, αλλά και για τη Σερβία. Θα τους στείλουμε πρόσκληση και είμαστε προετοιμασμένοι να καλύψουμε τα έξοδα του ταξιδιού, αλλά και της διαμονής της ομάδας των Γουόριορς στην πόλη μας. Το εν λόγω event θα διεξαχθεί στη διάρκεια της preseason. Ο Ντέγιαν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην ομάδα του NBA και δεν χρειάζεται να πω ότι άφησε ένα ανεξίτηλο σημάδι στο κλαμπ", ήταν τα λόγια του Μιχαΐλοβιτς..