Skip to main content

Euroleague - Ισπανικός... «εμφύλιος» στη Χώρα των Βάσκων, δράση και σε Τουρκία και Βελιγράδι

Με 4 αναμετρήσεις συνεχίζεται την Παρασκευή 26/1 η 23η αγωνιστική της Euroleague, με τη δράση να επικεντρώνεται στη Χώρα των Βάσκων όπου η Μπασκόνια υποδέχεται τη Βαλένθια, ενώ η Εφές φιλοξενεί τη Μονακό, με τις Παρτιζάν και Αρμάνι Μιλάνο να καλούνται να υπερασπιστούν το σπίτι τους κόντρα σε Ζαλγκίρις και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα. 

Το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας της 23ης αγωνιστικής ξεκινά με την Αναντολού Εφές να υποδέχεται τη Μονακό, με την τουρκική ομάδα να θέλει να φτάσει στη 10η νίκη της, ενώ από την άλλη οι Μονεγάσκοι ψάχνουν το 13ο θετικό αποτέλεσμα για φέτος προκειμένου να επιτύχουν άνοδο στο βαθμολογικό πίνακα.

Κατόπιν σειρά παίρνει ο ισπανικός «εμφύλιος», με την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς να θέλει να πλησιάσει στην 6αδα, ενώ από την άλλη οι πορτοκαλί θέλουν τη νίκη προκειμένου να φτάσει στο 12ο θετικό αποτέλεσμα.

Στο Βελιγράδι η Παρτιζάν θέλει τη νίκη προκειμένου να μπει στις θέσεις που οδηγούν στα Play In, αποφεύγοντας τις... εκπλήξεις κόντρα στη Ζαλγκίρις που έχει μείνει κολλημένη στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Την αυλαία της 23ης αγωνιστικής κλείνει  το παιχνίδι του Μιλάνο, όπου η Αρμάνι υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα που θέλει να συνεχίσει να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις αποφεύγοντας τα... ατυχήματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής 26/1:

Αναντολού Εφές - Μονακό (19:30, Novasports 6)

Μπασκόνια - Βαλένθια (21:30, Novasports 4)

Παρτίζαν - Ζάλγκιρις Κάουνας (21:30, Novasports Start)

Αρμάνι Μιλάνο - Μπαρτσελόνα (21:30, Novasports Prime)