Skip to main content

Euroleague - Εκτός έδρας μάχες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σε Μαδρίτη και Βελιγράδι

Με 5 αναμετρήσεις ξεκινά την Πέμπτη 25/1 η 23η αγωνιστική της Euroleague, όπου ο Παναθηναϊκός αρχικά αγωνίζεται κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι, ενώ ο Ολυμπιακός κλείνει την αυλαία της ημέρας καθώς αγωνίζεται στη Μαδρίτη κόντρα στην πρωτοπόρο Ρεάλ. 

Οι πράσινοι θέλουν να φτάσουν στη 15η νίκη τους, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να παίξουν καλά και χωρίς τους Κώστα Σλούκα, Λούκα Βιλντόζα, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφκσι και Λευτέρη Μαντζούκα, με τους αθλητές του «τριφυλλιού» να απουσιάζουν για διάφορους λόγους ο καθένας. 

Από την άλλη η Μακάμπι έχει ρεκόρ 12-10 και θέλει τη νίκη προκειμένου να μπει σε τροχιά 6αδας, με τον Όντετ Κάτας να έρχεται και πάλι αντιμέτωπος με την άλλοτε ομάδα του. 

Το Μακάμπι - Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει στις 21:05.

Ακολούθως, ο Ολυμπιακός των πολλών προβλημάτων καλείται να σταθεί ανταγωνιστικά κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να παρατάσσει τους Πειραιώτες χωρίς τους Φαλ - Μιλουτίνοβ, ενώ την ίδια ώρα αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος. 

 Οι ερυθρόλευκοι έχουν 12 νίκες και 10 ήττες όντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον οποίο φιγουράρει πρώτη και καλύτερη η Ρεάλ με ρεκόρ το... τρομακτικό 19-3.

Το ματς στο Wiznik Center θα ξεκινήσει στις 21:45.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης 25/1:

Φενέρμπαχτσε - Βίρτους Μπολόνια (19:45, Novasports 5)

Άλμπα Βερολίνου - Ερυθρός Αστέρας (21:00, Novasports 6)

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός AKTOR (21:05, Novasports 4)

Μπάγερν - Βιλερμπάν (21:30, Novasports Start)

Ρεάλ - Ολυμπιακός (21:45, Novasports Prime)