Skip to main content

Σφαιρόπουλος: «Πρέπει να βρεθούν λύσεις για να έχουμε όλοι ένα κανονικό πρόγραμμα»

Για την κόπωση των παικτών μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια, την μεταγραφή του Τζαβόντε Σμαρτ, αλλά και την κατάσταση της υγείας του Μίλος Τεόντοσιτς, μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αμέσως μετά την νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Μπόρατς, για την ABA LIga.

"Θα έρθει στην αρχή της εβδομάδας, θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και μετά θα δούμε πότε θα είναι μαζί μας. Φυσικά, είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει. Είμαι ικανοποιημένος για το πόσο γρήγορα αντέδρασε η ομάδα. Φέραμε έναν ποιοτικό παίκτη. Θα μας δώσει λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Είναι νέος, είναι φρέσκος και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ" ήταν το αρχικό σχόλιο του Έλληνα προπονητή, αναφορικά με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στο «βαρύ» αγωνιστικό καλεντάρι των ομάδων, λέγοντας χαρακτηριστικά:  

"Οι παίκτες υποχρεούνται να παίξουν και το πρόβλημα δεν είναι εκείνοι. Πρέπει να βρεθούν λύσεις για να έχουμε όλοι ένα κανονικό πρόγραμμα. Έχουμε την EuroLeague, εγχώρια πρωταθλήματα και εθνικές ομάδες. Όλοι πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, να μιλήσουν και να βρουν χώρο για την ξεκούραση των παικτών γιατί είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όταν το πρόγραμμα είναι έτσι, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να παίξεις" επισήμανε ο κόουτς της σερβικής ομάδας.

Τέλος, ο Σφαιρόπουλος φάνηκε καθησυχαστικός, αναφορικά με την απουσία του Τεόντοσιτς, λέγοντας:  

"Ο Μίλος είναι καλά. Είχε μια μυϊκή κόπωση και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε να τραυματιστεί".