Skip to main content

Ιβάνοβιτς: «Μία από τις καλύτερες ομάδες ο Ολυμπιακός, είναι πολύ δύσκολο να παίξεις απέναντι του»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ενόψει της αναμέτρησης της Βιτόρια (12/1, 21:30), για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

«Το πιο σημαντικό είναι να αρχίσουμε να παίζουμε πιο δυνατά, με περισσότερες επαφές και πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες. Διαθέτουν καλούς σουτέρ, είναι καλοί στα επιθετικά ριμπάουντ και είναι πολύ δύσκολο να παίξεις απέναντί ​​τους», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Μαυροβούνιος προπονητής, για να προσθέσει: «Αν θέλουμε να κερδίσουμε δεν μπορούμε να έχουμε τόσα σκαμπανεβάσματα όπως στο προηγούμενο παιχνίδι. Πρέπει σίγουρα να παίξουμε με περισσότερο υπομονή και να έχουμε καθαρό μυαλό.»

Το ματς απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας είναι ιστορικό για τον ίδιο τον Ιβάνοβιτς, καθώς συμπληρώνει 750 παιχνίδια στον πάγκο των Βάσκων.  

 «Έχω χάσει τα μαλλιά μου εδώ», αστειεύτηκε ο προπονητής της Μπασκόνια, ενώ αναφορικά με τον τρόπο σκέψης του, τόνισε: «Το μπάσκετ έχει αλλάξει και το ίδιο κι εγώ.Υπήρξαν μεγάλες νίκες όπως επίσης και δύσκολες ήττες. Όταν βρίσκομαι στο παρκέ πιστεύω ότι η ομάδα μου μπορεί να κερδίσει τους πάντες».