Skip to main content

Euroleague - Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μονακό, ισπανικός «εμφύλιος» ανάμεσα σε Ρεάλ και Βαλένθια

Με 4 αναμετρήσεις ξεκινά την Πέμπτη 11/1 η 21η αγωνιστική της Euroleague, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μονακό με στόχο να κάνει το 2Χ2 στη «διαβολοβδομάδα», με τους πράσινους να θέλουν να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις. 

Ο Εργκίν Αταμάν όπως είναι ήδη γνωστό στερείται των υπηρεσιών των Βιλντόζα και Παπαπέτρου, ενώ από την άλλη εκτός για την ομάδα του Πριγκιπάτου παραμένει ο τιμωρημένος από τη διοίκηση, Έλι Οκόμπο, με τον Σάσα Ομπράντοβιτς να ξαναέχει στη διάθεσή του τον Λόιντ. 

Το παινχίδι ξεκινά στις 21:15.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζει ο ισπανικός «εμφύλιος» μεταξύ Ρεάλ και Βαλένθια, με τους λευκούς να έχουν μόλις 2 ήττες σε 20 αγώνες, ενώ οι πορτοκαλί από την άλλη είναι στην 9η θέση με ρεκόρ 10-10.

Φενέρμπαχτσε και Μπάγερν αναμετρώνται επί τουρκικού εδάφους, με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους να θέλει να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν τα πλέι οφ, ενώ εκείνη του Λάσο έχει μείνει αρκετά πίσω έχοντας πλέον ρεκόρ 8-12. 

Στο Μιλάνο, η Αρμάνι φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα, με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη προκειμένου να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης 11/1:

Φενέρμπαχτσε - Μπάγερν Μονάχου (19:45, Novasports Start)

Παναθηναϊκός AKTOR - Μονακό (21:15, Novasports Prime)

Αρμάνι Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας (21:30, Novasports 5)

Ρεάλ - Βαλένθια (21:45, Novasports 4)