Skip to main content

Euroleague - Οι απουσίες της Παρασκευής 5/1

Με 5 αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Παρασκευή 5/1 η «διαβολοβδομάδα» και πιο συγκεκριμένα η 19η αγωνιστική της Euroleague και αυτό είναι το ιατρικό δελτίο της ημέρας. 

Άλμπα Βερολίνου - Βίρτους Μπολόνια (20:00, Novasports Start): Από τη γερμανική ομάδα θα απουσιάσουν οι Μάρκους Έρικσον, Ζίγκα Ζάμαρ, Κρέσιμιρ Νίκιτς, Λουίς Ολίντε και Γκάμπριελ Προσίντα, ενώ οι Ιταλοί θα παίξουν χωρίς τους Ντεβόντε Κάκοκ, Όγκνιεν Ντόμπριτς και Τζόρνταν Μίκι.

Βαλένθια - Παναθηναϊκός AKTOR (21:30, Novasports Prime): Χωρίς τον Κλαβέρ θα παίξουν οι Ανδαλουσιάνοι, ενώ ο Κέβιν Πάγκος μόλις ενσματώθηκε στην ομάδα και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Από την άλλη ο Παπαπέτρου δεν έχει επανέλθει ακόμα στη δράση και θα απουσιάσει, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Κώστα Σλούκα. 

Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια (21:30, Novasports 5): Εκ μέρους των Καταλανών θα απουσιάσει ο Καϊσέντο, ενώ οι Βάσκοι θα παίξουν πλήρεις. 

Αρμάνι Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου (21:30, Novasports 6): Από τη σύνθεση της ιταλικής ομάδας θα απουσιάσουν οι Μπίλι Μπαρόν, Νίκολα Μίτοτιτς, Μαοντό Λο, Σαβόν Σιλντς και Τζιανπάολο Ρίτσι, ενώ οι Γερμανοί θα παίξουν πλήρεις. 

Ρεάλ Μαδρίτης - Αναντολού Εφές (21:45, Novasports 4): Από τη μια οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τους Γκάμπριελ Ντεκ και τον Ρούντι Φερνάντεθ.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν χωρίς τους Γουίλ Κλάιμπερν, Ντέρεκ Γουίλις, Ερκάν Γιλμάζ, Έρτεν Γκάζι και Ντόγκους Οζντεμίρογλου.