Skip to main content

Euroleague - Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Μπάγερν

Με 6 αναμετρήσεις συνεχίζεται την Παρασκευή 8/12 η 13η αγωνιστική της Euroleague, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπάγερν θέλοντας να επιστρέψουν στις νίκες. 

Οι δυο ομάδες έχουν από 6 νίκες και 6 ήττες, θέλοντας τη νίκη προκειμένου να συνεχίσουν να κινούνται σε τροχιά πλέι οφ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δε θα έχει στη διάθεσή του τον Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Ναζ Μήτρου - Λονγκ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο δεύτερο γύρο της Euroleague. Ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα αναμένεται να κάνει ο Πετρούσεβ, με τον Σέρβο αθλητή να βρίσκεται στην αποστολή των γηπεδούχων.

Από την άλλη ο Πάμπλο Λάσο θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να δει αν μπορούν να παίξουν οι Αντρέας Ομπστ και του Λεάντρο Μπολμάρο. , ενώ σταθερά εκτός παραμένει ο Λούσιτς. 

Σε άλλες αναμετρήσεις, η Ζαλγκίρις υποδέχονται τη Μονακό, με τη λιθουανική ομάδα να θέλει να κάνει τη «ζημιά» στους Μονεγάσκους. Κατόπιν η Βίρτους φιλοξενεί τη Μακάμπι, με τους Ιταλούς να έχουν μια νίκη παραπάνω και να θέλουν να παραμείνουν στην πρώτη τετράδα, την ίδια στιγμή που οι Ισραηλινοί θέλουν τη νίκη στο... δεύτερο «σπίτι» τους προκειμένου να παραμείνουν στην 6αδα.

Στη συνέχεια η Μπασκόνια θα παίξει στην έδρα της κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με τους κυανέρυθρους να θέλουν να διατηρήσουν την 5η θέση, ενώ από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλει τη νίκη προκειμένου να πλησιάσει στην 8αδα.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο Παλάου Μπλαουγκράνα τη Φενέρμπαχτσε, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στη 2η θέση, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θέλει τη νίκη προκειμένου να ξαναμπεί στην 8αδα.

Τέλος, τη γεμάτη βραδιά κλείνει η αναμέτρηση μεταξύ της Βιλερμπάν και της Βαλένθια στη Γαλλία, όπου οι φιλοξενούμενοι θέλουν να αποφύγουν την «έκπληξη» από τους ουραγούς και παράλληλα να πλησιάσουν στην 8αδα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής 8/12:

20:00 Ζάλγκιρις - Μονακό
21:15 Ολυμπιακός - Μπάγερν
21:30 Βίρτους - Μακάμπι
21:30 Μπασκόνια - Ερυθρός Αστέρας
21:30 Μπαρτσελόνα - Φενέρμπαχτσε
22:00 Βιλερμπάν - Βαλένθια