Skip to main content

Ξέσπασμα Αταμάν: Μ@@@@@α είδηση τα περί Ερντογάν και Φενέρμπαχτσε, θα κινηθώ νομικά»

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Εργκίν Αταμάν δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, όχι για την ήττα της ομάδας του, αλλά για τα όσα ακούστηκαν για την συνάντηση που είχε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Πρεσβεία της Τουρκίας και τα περί Φενέρμπαχτσε.

"Πριν μιλήσω για τον αγώνα, θέλω να ξεκαθαρίσω μια κατάσταση που είναι πολύ σημαντική για μένα. Όπως ξέρετε, σήμερα επισκέφτηκα τον κ. Ερντογάν, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον κ. Μητσοτάκη.   Ήμασταν μαζί για σχεδόν μισή ώρα, όπου μιλήσαμε. Κάποιος στην Ελλάδα, κάποιος από τους φίλους σας, είπε μαλακ***. Μία μαλ*** είδηση. Ότι με ρώτησε (ο Ερντογάν) γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό AKTOR και του είπα "ότι ήρθα για να κερδίσω τη Φενέρμπαχτσε". Είναι εντελώς μαλ*** αυτό!  Μιλήσαμε απλά για τη φιλία ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους. Μιλήσαμε για την αθλητική κουλτούρα στην Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους μας. Δεν μιλήσαμε καθόλου για τη Φενέρμπαχτσε! Αυτό είναι ξεκάθαρο. Θα κινηθώ νομικά εναντίον όποιου δημοσιογράφου και εφημερίδας το έγραψε αυτό! Είναι εντελώς μαλ***. Θέλω να το ξεκαθαρίσω", ξέσπασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, που στην συνέχεια μίλησε και για μπάσκετ. 

«Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο όμως και πάλι στα τελευταία λεπτά κάναμε γελοία λάθη. Ένα σημείο όπου ο Χεζόνια ευστόχησε σε τρίποντα και η Ρεάλ πήρε προβάδισμα ενός πόντους με τη λήξη. Στο δεύτερο ημίχρονο αστοχήσαμε σε πολλά ελεύθερα σουτ. Αν και είχαμε προετοιμαστεί για πικ εν ρολ, δεν καταφέραμε να μπούμε στη ρακέτα λόγω της παρουσίας του Ταβάρες. Η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και παίζει σαν μηχανή. Εμείς δεν βάλαμε τα σουτ, κάναμε λάθη και η Ρεάλ άξιζε να νικήσει», ήταν το αρχικό σχόλιο του Αταμάν, για να προσθέσει: 

«Είχαμε προετοιμαστεί για την άμυνα της Ρεάλ και τον Ταβάρες ωστόσο ήμασταν πολύ άστοχοι. Ο Βιλντόζα είχε 0/5 τρίποντα. Δεν λέω ότι δεν έπαιξε καλά, γιατί αγωνίστηκε και 32 λεπτά. Ο Γκριγκόνις επίσης ήταν άστοχος. Και εμείς στο "3" κόντρα σε Χεζόνια και Ντεκ είχαμε μόνο τον Γκριγκόνις».

Όσο για το το αν έπρεπε να μπουν κι άλλοι παίκτες στο rotation; «Αν αναφέρεστε σε παίκτες χωρίς μεγάλη εμπειρία όπως ο Μωραΐτης, ο Καλαϊτζάκης και ο Μαντζούκας, δεν μπορούμε να κερδίσουμε τη Ρεάλ. Αυτοί οι παίκτες πρέπει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και τον χρόνο τους από το ελληνικό πρωτάθλημα. Η απόδοση των υπόλοιπων παικτών δεν ήταν καλή και έτσι χάσαμε το παιχνίδι».