Skip to main content

Euroleague - Οι απουσίες της Τρίτης 5/12

Με 5 αναμετρήσεις ξεκινά την Τρίτη 5/12 η πρώτη μέρα της 12ης αγωνιστικής της Euroleague και αυτό είναι το... ιατρικό δελτίο της ημέρας.

Αναντολού Εφές - Παναθηναϊκός 19:30: Από την τουρκική ομάδα θα απουσιάσουν οι Μπομπουά, Μπράιαντ, Κλάιμπερν, Οζντεμίρογλου, Πλάις, Γουίλις και Ζίζιτς, ενώ οι πράσινοι θα παραταχθούν χωρίς του Παπαπέτρου και Ερνανγκόμεζ.

Άλμπα Βερολίνου - Ζάλγκιρις Κάουνας  21:00: Εκ μέρους της γερμανικής ομάδας θα απουσιάσουν ο Έρικσον, με τους Μπράουν, Ολίντι, Σάμαρ και Τόμας να είναι αμφίβολοι. Από τη λιθουανική ομάδα θα απουσιάσουν οι Μπουτκεβίτσιους και Μάνεκ.

Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης 21:15: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα παραταχθούν χωρίς τους Γκος, Πετρούσεβ και Μήτρου - Λονγκ ο οποίος θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο 2ο γύρο της διοργάνωσης. Από τους Μαδριλένους θα απουσιάσουν οι Ροντρίγκεθ και Γιαμπουσέλε.

Παρτίζαν - Μονακό 21:30: Από τους ασπρόμαυρους θα απουσιάσουν οι Καμίνσκι και Τριφούνοβιτς, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Άντζουσιτς. Από την άλλη εν πλήρει συνθέσει θα παίξουν οι Μονεγάσκοι. 

Μπάγερν Μονάχου - Αρμάνι Μιλάνο 21:30: Από μεριάς Μπάγερν θα απουσιάσουν οι Μπολμάρο, Λούτσιτς και Ομπστ, ενώ από την άλλη για λογαριασμό της ιταλικής ομάδας θα λείψουν οι Μπάρον και Μίροτιτς.