Skip to main content

Euroleague - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θέλουν να μπουν με νίκη στη «διαβολοβδομάδα»

Με 5 αναμετρήσεις ξεκινά την Τρίτη 5/12 η πρώτη μέρα της 12ης αγωνιστικής της Euroleague, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ρεάλ στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει στην Τουρκία κόντρα στην Εφές. 

Πιο συγκεκριμένα και στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι πράσινοι θέλουν να αλώσουν το «Σινάν Ερντέμ» προκειμένου να φτάσουν στην 7η νίκη τους, ενώ από την άλλη η τουρκική ομάδα κυνηγά την 6η νίκη της προκειμένου να πλησιάσει στις θέσεις των πλέι οφ.

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης αναμφίβολα είναι ο Εργκίν Αταμάν που επιστρέφει ως αντίπαλος της Εφές για πρώτη φορά ως προπονητη΄ς του ΠΑΟ. Ο Τούρκος τεχνικός βαδίζει και στο συγκεκριμένο ματς με τις γνωστές απουσίες των Παπαπέτρου και Εργνανγκόμεθ.

Από την άλλη ο κόουτς Τσαν αντιμετωπίζει πληθώρα προβλημάτων καθώς δε θα έχει στη διάθεσή του τους Ροντρίγκ Μπομπουά, Ουίλ Κλάιμπερν, Ελάιζα Μπράιαντ, Άντε Ζίζιτς, Ντέρεκ Ουίλις και Τιμπόρ Πλάις.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4.

Στο άλλο ματς με ελληνικό ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός που θα παίξει χωρίς τους Γκος, Μήτρου - Λονγκ και Πετρούσεβ φιλοξενεί τη Ρεάλ στο ΣΕΦ με στόχο την 7η νίκη του, με τη «Βασσίλισσα» να έχει 10 νίκες και μόλις 1 ήττα μέχρι στιγμής, φιγουράροντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Τσους Ματέο δε θα έχει στη διάθεσή του τον Σέρχι Ροντρίγκες ο οποίος τραυματίστηκε στο ισχίο και θα χάσει όλη τη «διαβολοβδομάδα».

Το παιχνίδι ξεκινά στις 21:15 και θα μεταθοδεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης 5/12: 

Αναντολού Εφές - Παναθηναϊκός 19:30

Άλμπα Βερολίνου - Ζάλγκιρις Κάουνας  21:00

Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης 21:15

Παρτίζαν - Μονακό 21:30

Μπάγερν Μονάχου - Αρμάνι Μιλάνο 21:30