Skip to main content

Euroleague - Κυκλοφορούν στις 19/12 τα εισιτήρια του Final Four

Η Ευρωλίγκα ενημέρωσε πως την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 θα αρχίσει η πώληση των εισιτηρίων για το Final 4 που θα φιλοξενηθεί από 24 ως 26 Μαΐου στο Βερολίνο. Η διάθεση θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά, από το www.f4tickets.com.

Οι κάτοχοι διαρκείας των ομάδων της Ευρωλίγκας, οι συνδρομητές του Euroleague TV και όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια για το Final 4 στο παρελθόν θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εισιτήρια μια μέρα πριν, στις 18 Δεκεμβρίου και από τις 10:00, δηλαδή μια μέρα νωρίτερα από το υπόλοιπο κοινό.
Τα εισιτήρια, που περιλαμβάνουν «πακέτο» και τους τέσσερις αγώνες του αγωνιστικού διημέρου, έχουν διαφορετικές τιμές ανά θέση, ξεκινώντας από 229 ευρώ (57,25 ευρώ το παιχνίδι) και φτάνοντας μέχρι 709 ευρώ (177,25 ευρώ το παιχνίδι).
Αν κάποιος αγοράσει εισιτήριο και για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί να πάει στο Final 4, μπορεί να μεταπωλήσει το εισιτήριό του μέσα από την επίσημη φόρμα του www.f4tickets.com και στην τιμή που το αγόρασε. Οποιαδήποτε άλλη αγοροπωλησία κρίνεται παράνομη.