Skip to main content

Μπαρτζώκας:«Πρέπει να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του Ολυμπιακού,το ταβάνι μας ανεβαίνει αρκετά»

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και την αγωνιστική ετοιμότητα των Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος και Φιλίπ Πετρούσεβ, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στην καθιερωμένη media day ενόψει του αγώνα της Τρίτης (5/12, 21:15) απέναντι στους Μαδριλένους.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε:

Για την κατάσταση του Γκος και Πετρούσεβ:

«Η βελτίωση του Γκος από τον τραυματισμό του είναι κοντά στο 100%. Ελπίζουμε να παίξει στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καρδίτσα και μετά θα μπει κανονικά με την ομάδα. Ο Πετρούσεβ έχει κάνει ατομικές προπονήσεις μαζί με άλλους παίκτες και θα κάνει την πρώτη ομαδική προπόνηση σήμερα, οπότε είναι αδύνατον με μία ομαδική προπόνηση να παίξει αύριο, συν του ότι χρειάζεται ένα διάστημα 7-10 ημερών για να έρθει σε μια καλή κατάσταση, γιατί δεν είχε καλό αγωνιστικό ρυθμό στο ΝΒΑ».


Για την Ρεαλ:

«Είναι περιττό να μιλήσουμε για την δυσκολία του παιχνιδιού. Έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας να παίξεις μαζί της και πρέπει να γίνουν όλα καλά για να κερδίσεις. Αυτή είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μία ομάδα που δεν είχε τραυματισμούς, με κορμό από πέρσι, με την προσθήκη του Καμπάτσο, που έχει μεγάλο impact στο παιχνίδι της. Είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία και ξέρουν να παίζουν μαζί. Πρέπει να κάνεις πολύ καλό παιχνίδι. Φυσικά έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε, θα είναι μια ωραία ατμόσφαιρα για εμάς, με γεμάτο γήπεδο. Η ομάδα μας με κίνητρο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις γιατί και με την Μονακό καλά παίξαμε, ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε σε 1-2 κατοχές. Πιστεύουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του Ολυμπιακού που μπορούμε και με τις τελευταίες μεταγραφές το ταβάνι μας ανεβαίνει αρκετά. Αλλά αυτή τη στιγμή το παιχνίδι είναι αύριο και πρέπει πραγματικά να είμαστε πολύ καλοί για να κερδίσουμε».