Skip to main content

Euroleague - Οι απουσίες της Παρασκευής 17/11

Με 5 αναμετρήσεις συνεχίζεται την Παρασκευή 17/11 η 9η αγωνιστική της Euroleague και αυτό είναι το... ιατρικό δελτίο της ημέρας. 

20:00 Ζάλγκιρις - Μπάγερν: Πλήρης θα παραταχθεί η λιθουανική ομάδα. Όσον αορά τη Μπάγερν θα απουσιάσει ο Λούσιτς, ενώ αμφίβολοι είναι οι Άιζακ Μπόνγκα και Αντρέας Ομπστ.

21:00 Βιλερμπάν - Μπασκόνια: Η ομάδα του κόουτς Ποτσέκο θα παίξει εν πλήρη συνθέσει. Από την άλλη οι κυανέρυθροι θα παραταχθούν χωρίς τους Καλίφα Ντιόπ, Νίκο Ρογκαβόπουλο και Βάνια Μαρίνκοβιτς.

21:15 Παναθηναϊκός - Βίρτους Μπολόνια: Ο Εργκίν Αταμάν θα καθοδηγήσει τους πράσινους και πάλι χωρίς τους Ερνανγκόμεζ και Παπαπέτρου, ενώ από τη Βίρτους απουσιάζουν οι Τζόρνταν Μίκι και Ακίλε Πολονάρα.

21:30 Μπαρτσελόνα - Βαλένθια: Οι μπλαουγκράνα θα παίξουν με όλα τα όπλα στη φαρέτρα τους, ενώ οι πορτοκαλί θα παραταχθούν χωρίς τους Τζάρετ Χάρπερ και Μάρτιν Χέρμανσον.

21.45 Παρτίζαν-Αλμπα: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έχει στη διάθεσή του τον Πάντερ, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κοπρίβιτσα. Από την άλλη από τη σύνθεση της Άλμπα θα απουσιάσουν οι Μάρκους Έρικσον και Ελίας Ραπίκ.