Skip to main content

Κάνααν: «Είμαστε στην μέση της καταιγίδας, αλλά μπορούμε να ανταπεξέλθουμε»

Για το ματς του ΣΕΦ με την Μπασκόνια (9/11, 19:15), τους Μαρίνκοβιτς και Χάουαρντ, αλλά και τις δυσκολίες που έχει περάσει ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα της σεζόν, μίλησε στην Media Day ενόψει του αγώνα της Πέμπτης ο Αϊζάια Κάνααν.

Αναλυτικά ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε:

Για το ματς με την Μπασκόνια:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με νέο προπονητή και συνήθως αυτές οι αλλαγές, φέρνουν στην ομάδα ενέργεια, μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες να δείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό».

Για τα γκαρντ της Μπασκόνια, τον Μαρίνκοβιτς και τον Χάουαρντ και αν του δίνει κίνητρο να παίξει εναντίον τους:

«Εγώ θέλω να κάνω την δουλειά μου ανεξάρτητα το ποιον έχω απέναντι μου. Σίγουρα είναι καλοί σουτέρ και σπουδαίοι παίκτες, αλλά εμείς θέλουμε να παίξουμε άμυνα, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε».

Για τα προβλήματα που έχει περάσει ο Ολυμπιακός:

«Δεν μου φέρνει κάποιο εκνευρισμό. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε περάσει πολλά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ξέρω ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Περιμένουμε τους τραυματίες να επιστρέψουν. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να γίνουμε καλύτεροι. Είμαστε στην μέση της καταιγίδας αλλά μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Ξέρουμε που μπορούμε να φτάσουμε και όταν επιστρέψουν όλοι θα είμαστε καλύτεροι».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι τελευταίος στις κατοχές ανά παιχνίδι και η Μπασκόνια πρώτη:

«Πρώτη φορά ακούω αυτό το στατιστικό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. Να έχουμε την δική μας στρατηγική και θα έχουμε τις πιθανότητες μας απέναντι σε όλους,».