Skip to main content

Σατοράνσκι: «Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα»

Ο Τόμας Σατοράνσκι μίλησε ενόψει της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό (3/11, 21:30), με τον άσο των Καταλανών να στέκεται στην αγωνιστική ποιότητα του  «τριφυλλιού», αλλά και στην νίκη του επί του Ολυμπιακού, για το πρωτάθλημα της Basket League.

Αναλυτικά:

«Δεν πρέπει να βάλουμε πίεση σε εμάς, επειδή είναι ξεκάθαρο πως κάθε ματς της EuroLeague είναι εξαιρετικά σημαντικό και αντιμετωπίζουμε μία σούπερ ομάδα, η οποία επικράτησε του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Και συνέχισε: «Βελτιώσαμε αρκετά στην άμυνα, γνωρίζοντας τι κάνει ο κάθε παίκτης σωστά και από εκεί έρχεται η βελτίωση. Χάσαμε απέναντι στη Ρεάλ και τη Βαλένθια, αλλά είχαμε καλές στιγμές. Μας έλειψε η συνοχή και στα 40 λεπτά. Γνωρίζοντας ότι θα έχουμε σκαμπανεβάσματα, πρέπει να βρίσκουμε τον τρόπο για να επιστρέφουμε στα ματς».

«Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα.  «Είναι μία ομάδα με νέους παίκτες και προπονητή, αλλά με μπόλικο ταλέντο. Στη EuroLeague χρειάζεται χρόνος για να πάνε όλα καλά. Τώρα τους βλέπουμε να παίζουν καλύτερα, είναι παίκτες που βρίσκουν το ρόλο τους στην ομάδα, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να αμυνθούμε στο "ένας εναντίον ενός", επειδή έχουν ποιότητα σε αυτό το κομμάτι».