Skip to main content

Ομπστ: «Ταλαντούχα ομάδα ο Παναθηναϊκός, να αντιμετωπίσουμε την ενέργεια του»

Ο Αντρέας Ομπστ εκπροσώπησε τους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου, με τον Γερμανό γκαρντ να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης, ενώ αναφέρθηκε στο… κλειδί του αγώνα του ΟΑΚΑ.

 «Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ ταλαντούχα ομάδα, πολύ δυνατό σύνολο και υψηλές προσδοκίες από τους φιλάθλους τους. Θα ξεκινήσουν το ματς με πολλή ενέργεια και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ομπστ, για να προσθέσει:

«Πρέπει να ξεκινήσουμε το παιχνίδι καλύτερα από ό,τι κάναμε κόντρα στην Άλμπα, να αποφύγουμε τόσα πολλά λάθη τόσες και να σταματήσουμε τον αντίπαλο από το να βρει εύκολους πόντους. Πρέπει επίσης να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να βελτιώσουμε την άμυνά μας. Αυτοί θα είναι και οι βασικοί παράγοντες του αγώνα».

Ολοκληρώνοντας, ο αρχηγός των Βαυαρών τόνισε:  «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Αυτό που έχει σημασία είναι να διατηρήσουμε σε καλά επίπεδα την απόδοσή μας και στα 40 λεπτά του αγώνα, κάτι που δεν έχουμε καταφέρει ακόμα.»