Skip to main content

Πρόεδρος Βίρτους Μπολόνια:"Είμαι εδώ για να υπερασπιστώ την Βίρτους"

"Επίθεση" στον Σέρτζιο Σκαριόλο έκανε ο πρόεδρος της Βίρτους Μπολόνια Μάσιμο Ζανέτι κατά την διάρκεια της παρουσίασης του νέου προπονητή της ομάδας Λούκα Μπάνκι.

Ο ισχυρός άνδρας των Ιταλών ανέφερε πως ο Ισπανός τεχνικός συνομιλούσε με την Ρεάλ Μαδρίτης και τους Τορόντο Ράπτορς κρυφά από την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είμαι εδώ επειδή νιώθω την ευθύνη να υπερασπιστώ την Βίρτους Μπολόνια. Είναι η πιο σημαντική ομάδα στην Ιταλία, με περισσότερους οπαδούς από πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες. Δεν είναι δυνατόν να θεωρείται απλώς μία ακόμα ομάδα. 

Θεωρώ τον Σέρτζιο Σκαριόλο σπουδαίο προπονητή και τον υπερασπίστηκα όταν κάποιοι στην διοίκηση δεν τον ήθελα. Κάθε αγάπη φτάνει στο τέλος της. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρασε από συνέντευξη από τους Ράπτορς και την Ρεάλ ενώ είχε συμβόλαιο με την Βίρτους, λες και ήμασταν ομάδα της κατηγορίας".

Για την φετινή χρονιά δήλωσε:"Φέτος έχουμε δυνατή ομάδα, που έχτισε ο Σκαριόλο μαζί με τον Πάολο Ρόντι (GM της Βίρτους).

Όλοι οι παίκτες που φέραμε, ήρθαν με συμφωνία του προπονητή. Ο Τεόντοσιτς έφυγε, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρυσι τον Οκτώβριο ο κόουτς δεν ήθελε ούτε τον Τεόντοσιτς, ούτε τον Μπελινέλι, επειδή θεωρούσε ότι είναι μεγάλοι. Ευτυχώς ανανεώσαμε το συμβόλαιο του Μπελινέλι, αλλά ο Τεόντοσιτς είχε προβλήματα τραυματισμού και δεν δέχθηκε την προσφορά μας, με αποτέλεσμα να επιστρέψει σπίτι του, κάτι που ήταν σωστό για αυτόν".