Skip to main content

Τέλος εποχής για Οθέλο Χάντερ

Στην απόφαση να βάλει τέλος σε μία σπουδαία καριέρα, στα 37 του χρόνια, προχώρησε ο Οθέλο Χάντερ.

Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος είχε περάσει και από τα μέρη μας, αρχικά από τον Ηλυσιακό και εν συνεχεία από τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε την απόφαση του, μέσω ενός όμορφου μηνύματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

"Για την επόμενη γενιά αθλητών μην ανησυχείτε για το τι θα πάρει ο επόμενος παίκτης. Πάντα να ανησυχείτε για τον εαυτό σας και να γίνετε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Μην σταματήσετε ποτέ να πιστεύετε στον εαυτό σας. Μην αφαιρείτε ποτέ προπονήσεις. Συνεχίστε να εργάζεστε στην τέχνη σας", αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Χάντερ στο μήνυμα του.

Εκτός από τον Ηλυσιακό και τον Ολυμπιακό, ο Αμερικανός σέντερ φόρεσε τις φανέλες και των Χοκς, Σάσαρι, Λάιονς, Μαριόπολ, Βαγιαδολίδ, Ντράγκονς, Σιένα, Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι και Μπάγερν, κατακτώντας την Euroleague το 2019 με τους Μοσχοβίτες. Εκτός του βαρύτιμου ευρωπαϊκού τροπαίου, ο Χάντερ μετρά στην καριέρα του δύο πρωταθλήματα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, το 2015 και το 2016, καθώς και δύο πρωταθλήματα VTB με την ΤΣΣΚΑ, δύο πρωταθλήματα Ισραήλ με την Μακάμπι, ένα Κόπα ντελ Ρέι με την Ρεάλ και ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας με την Σάσαρι.  

Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ο Χάντερ μέτρησε 8.2 πόντους και 5.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 275 συμμετοχές.