Skip to main content

Γιάγκο Ντος Σάντος: «Πήγα στον Ερυθρό Αστέρα λόγω του… Καμπάτσο»

Τους λόγους για τους οποίους πήγε στον Ερυθρό Αστέρα εξήγησε ο Γιάγκο Ντος Σάντος, με τον Βραζιλιάνο παίκτη να βάζει στο κάδρο και τον Αργεντίνο σταρ. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός αθλητής:

«Ξεκίνησα τη σεζόν πολύ κάτω από τις προσδοκίες, αλλά προχώρησα με την ομάδα και όταν φτάσαμε στο στάδιο όπου η νίκη είχε πραγματικά σημασία, κερδίσαμε. Αυτά κάνουν οι μεγάλες ομάδες.

Το μπάσκετ δεν είναι δημοφιλές άθλημα στη Βραζιλία στο βαθμό που είναι το ποδόσφαιρο, οπότε για μένα ήταν δύσκολο να το ξεπεράσω.

Πολλή θετική ενέργεια, επιθυμία να κερδίσεις και να μην τα παρατήσεις, αυτό μπορείς να περιμένεις από μένα.

Μου αρέσει να παίζω μπάσκετ και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έρχομαι στην Crvena Zvezda. Ένας από τους λόγους που ήθελα να έρθω εδώ ήταν ο Teodosic και ο Napier. Θέλω να είμαι μέρος αυτής της ομάδας, να μάθω και να αγωνιστώ.

Ακολουθούσα ήδη την ομάδα λόγω του Καμπάτσο. Παρακολούθησα όλους τους αγώνες, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι την επόμενη σεζόν θα ήμουν μέρος της.

Μόλις είδα ότι υπήρχε πιθανότητα να ενταχθώ στη Zvezda, τηλεφώνησα στον Facu και μιλήσαμε για όλα, δεν είχα καμία αμφιβολία και δέχτηκα με μεγάλη χαρά την προσφορά.

Έχω ήδη παρακολουθήσει όλα τα βίντεο στο YouTube, είμαι πολύ ενθουσιασμένος, μου αρέσει η ατμόσφαιρα και μου αρέσει να παίζω για τους φιλάθλους. Θα είναι καταπληκτικό όταν γνωριστούμε».