Skip to main content

Παπαγιάννης: «Ήθελα μια αλλαγή στην καριέρα μου, μίλησα με τον Ιτούδη πριν αποφασίσω»

Για την απόφαση του να αποδεχτεί την πρόταση της Φενέρμπαχτσε, αλλά και τον ρόλο που έπαιξε σε αυτή ο Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε στο επίσημο κανάλι της τουρκικής ομάδας ο Γιώργος Παπαγιάννης.

"Ήθελα μια αλλαγή στην καριέρα μου. Μίλησα με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον Νικ Καλάθη πριν αποφασίσω, κυρίως όμως μίλησα με τον Δημήτρη Ιτούδη. Πέρσι με ονόμασαν αρχηγό του Παναθηναϊκού, ήμουν πολύ περήφανος γι αυτό. Αυτή η αλλαγή (στην καριέρα μου) δεν θα αλλάξει ποτέ τα συναισθήματά μου για τον Παναθηναϊκό, γιατί έχει μια πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Ήμουν εκεί επτά χρόνια, τώρα είχα μια μεγάλη ευκαιρία (να πάω στη Φενέρμπαχτσε)", ήταν η αρχική τοποθέτηση του «Big Papa», ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην υποδοχή που είχε από τους φίλους της νέας του ομάδας στα social media.

"Aπείχα από τα social media για λίγο καιρό, όταν ξαναμπήκα έλαβα πάρα πολλά μηνύματα. Πραγματικά απόλαυσα τον τρόπο που επικοινώνησαν μαζί μου".

Ο Παπαγιάννης μιλησε και για τον τρόπο παιχνιδιού του, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Νικ Καλάθη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Το κομμάτι του τριπόντου ήταν ένα στοιχείο που προσέθεσα πέρσι στο παιχνίδι μου. Πάντα πίστευα πως είχα το ταλέντο να το κάνω, αλλά πέρσι το πραγματοποίησα. Θα είναι πολύ εύκολη η συνεργασία με τον Νικ Καλάθη, γιατί έχουμε ιδιαίτερη επικοινωνία. Πιστεύω πως θα κάνουμε όμορφα πράγματα φέτος".