Skip to main content

Αιχμές Πονς κατά Βιλερμπάν: «Προφανώς κάτι γίνεται λάθος όταν φεύγουν παίκτες όπως ο Γουεμπανιαμά και ο Ριζασέ»

Αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο κόουτς Τι Τζέι Πάρκερ διαχειρίζεται τους παίκτες, αλλά και το γενικότερο περιβάλλον της Βιλερμπάν άφησε ο Ιβ Πονς, με τον Γάλλο αθλητή να σημειώνει σε δηλώσεις ότι όταν φεύγουν παίκτες όπως ο Γουεμπανιάμα σημαίνει ότι κάτι γίνεται λάθος. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παίκτης της Βιλερμπάν:

«Δεν θέλω να πω πολλά για να μην έχω πρόβλημα, αλλά όταν φεύγουν οι παίκτες, αυτό μιλάει από μόνο του. Αν οι παίκτες δεν θέλουν να μείνουν, αυτό συμβαίνει επειδή κάτι γίνεται λάθος. Σίγουρα πρέπει (σ.σ. η Βιλερμπάν) να δει το πώς διαχειρίζεται τους παίκτες.

Αναρωτήθηκα πολλές φορές τι συμβαίνει, αλλά δεν βρήκα απάντηση. Αυτό γινόταν όλη την σεζόν. Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις.

Εγώ έδινα πάντα το 100%. Έκανα καλά παιχνίδια, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έπαιζα περισσότερο.

Ήμουν μπερδεμένος όλη την χρονιά, επειδή δεν κατάλαβα ποτέ για ποιον λόγο δεν έπαιζα περισσότερο. Ρώτησα τον κόουτς Πάρκερ, αλλά δεν πήρα απάντηση για τον λόγο που γινόταν αυτό.

Πιστεύω ότι θα μπορούσα να δώσω περισσότερα. Πιστεύω ότι έδειξα πράγματα και θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα.

Το προπονητικό επιτελείο μού έλεγε ότι έκανα καλά πράγματα. Αλλά αυτά που μου έλεγαν δεν ταίριαζαν με τον χρόνο συμμετοχής μου.

Μου έλεγαν ότι έπαιζα καλά και στο επόμενο ματς δεν έπαιρνα χρόνο συμμετοχής. Είναι περίεργο. Είναι λογικό αυτό να σου πειράζει το μυαλό. Είναι δύσκολο να προσφέρεις όταν δεν ξέρεις τον ρόλο σου».