Skip to main content

Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος: «Αισθάνομαι πως έχω αφήσει μία δουλειά στη μέση εδώ»

Στην Αθήνα κατέφθασε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος τα ξημερώματα της Δευτέρας 3/7 με τον Αμερικανό να ξαναφορά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε ότι επικοινώνησε με τον κόουτς Μπαρτζώκα, ενώ είπε χαρακτηριστικά πως νιώθει ότι έχει αφήσει στη μέση μια... δουλειά! 

Αναλυτικά τα όσα είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων:

Για την επιστροφή του έπειτα από 4 χρόνια:

«Αισθάνομαι τέλεια που επέστρεψα. Όλοι ξέρουν πώς νιώθω για την ομάδα. Αισθάνομαι πως έχω αφήσει μία δουλειά στη μέση εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα».

Για το τηλεφώνημα του Γιώργου Μπαρτζώκα που τον έπεισε:

«Η απόφαση ήταν εύκολη μετά από το τηλεφώνημα από τον κόουτς Μπαρτζώκα. Έχουμε αναπτύξει καλή σχέση τα τελευταία δύο χρόνια. Αισθάνθηκα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή και για τις δύο πλευρές. Ήταν εύκολη απόφαση.

Δεν είπαμε τίποτα… ζουμερό. Ήμασταν ειλικρινείς. Τον εκθείασα για τη δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα, του είπα πως είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω μέρος του δημιουργήματός του και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα».

Για αν θα κάνει πλάκα τους νέους του συμπαίκτες για τη νίκη στον τελικό της Euroleague:

«Δε νομίζω πως θα υπάρξουν πειράγματα. Ήταν μεγάλο παιχνίδι, όμως».

Για το μήνυμα του Μιλουτίνοβ και το δίδυμο του Σέρβου με τον Φαλ στην θέση του σέντερ:

«Όταν υπέγραψε ο Μιλουτίνοβ μου έστειλε αμέσως μήνυμα και μου είπε να γυρίσω κι εγώ. Με έκανε να αισθανθώ ωραία, να με θέλουν τέτοιοι συμπαίκτες.

Με Μιλουτίνοβ και Φαλ θα έχουμε το καλύτερο δίδυμο ψηλών στην EuroLeague. Θα είναι εξαιρετικό αυτό για εμάς τους γκαρντ και για όλη την ομάδα».