Skip to main content

Βεζένκοβ: «Μαζί καταφέραμε σπουδαία πράγματα, η επιτυχία είναι το ταξίδι μίας ομάδας που δεν τα παρατάει ποτέ»

 Ο άσος του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοβ με ένα ξεχωριστό ποστ στο Instagram, ευχαρίστησε τους πάντες για την καταπληκτική σεζόν με τους ερυθρόλευκους.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού έκανε ένα συγκινητικό ποστ, βάζοντας πολλές φωτογραφίες από τους αγώνες και τις επιτυχίας των ερυθρολεύκων από την φετινή σεζόν.

Οι Πειραιώτες κατέκτησαν την φετινή σεζόν το ελληνικό σούπερ καπ, το Κύπελλο Ελλάδας, το πρωτάθλημα Ελλάδας, ενώ βρέθηκαν και στον τελικό της Euroleague, οπού ηττήθηκαν από την Ρεάλ Μαδρίτης.

 Ο Σάσα Βεζένκοβ ανέφερε στην ανάρτηση του ότι: "Κοιτάζω αυτή την αξέχαστη σεζόν και αισθάνομαι ευγνώμων στους συμπαίκτες, στους προπονητές, σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού και φυσικά στην οικογένειά μου γι' αυτή την απίστευτη υποστήριξη. Επίσης, στους καταπληκτικούς οπαδούς μας, η ενέργεια και το πάθος των οποίων ήταν η κινητήριος δύναμή για την επιτυχία μας. Μαζί παλέψαμε και κερδίσαμε, μαζί καταφέραμε σπουδαία πράγματα. Μαζί κλάψαμε και γευτήκαμε την ήττα, όμως αυτές οι στιγμές μας μετέτρεψαν σε μία γροθιά. Γίναμε πιο δυνατοί και είχαμε περισσότερη αποφασιστικότητα. Η επιτυχία δεν είναι απλώς ο προορισμός. Είναι το ταξίδι μίας ομάδας που δεν τα παρατάει ποτέ. Σας ευχαριστώ όλους".

Δείτε το σχετικό ποστ: