Skip to main content

Euroleague - Τη Δευτέρα 5/6 συνεδριάζουν οι μέτοχοι, προβληματισμός για Γκλίκμαν

Κρίσιμη αναμένεται να είναι η συνεδρίαση των ομάδων - μετόχων της Euroleague τη Δευτέρα 5/6, με αρκετούς συλλόγους να εκφράζουν προβληματισμό για τον CEO της διοργανώτριας αρχής και να αποφασίζουν για το μέλλον του.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Ισπανού δημοσιογράφου Μαρκ Μαντέτ στο twitter αρκετές είναι οι ομάδες που δεν έχουν εμπιστοσύνη στον Γκλίκμαν αν και στην αρχή τον εμπιστεύονταν.

Το Final 4 του Κάουνας χαρακτηρίστηκε από «αφωνία» εκ μέρους της ηγεσίας της διοργάνωσης που δεν είπε ούτε μισή κουβέντα για τα καυτά θέματα και το μέλλον της Euroleague, αλλά ούτε και για το αν η τελική φάση στη λιθουανική πρωτεύουσα έγινε όπως θα ήθελαν οι ιθύνοντες.

Παράλληλα, Γκλίκμαν και Μποντιρόγκα δεν φαίνεται να έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων. Ωστόσο ο Αμερικανός πιστώνεται το γεγονός ότι η Euroleague βρίσκεται πλέον και στην αγορά των ΗΠΑ, ενώ συνήψε συμφωνία με το δίκτυο ESPN, ανοίγοντας τα φτερά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι οι ομάδες - μέτοχοι προβληματίζονται αρκετά για το μέλλον του Γκλίκμαν στη δομή της διοργάνωσης, Τη Δευτέρα 5/6 που διεξάγεται η εξ αναβολής συνεδρίαση της Euroleague Basketball αναμένεται όλα τα θέματα να μπουν στο τραπέζι, με τους μετόχους να έχουν τις τελικές αποφάσεις.