Skip to main content

Mundo Deportivo: «Ο Γιασικεβίτσιους λέει «ναι» σε μείωση του μισθού του κατά 90%»

Εκεί που όλα έδειχναν πως οι δρόμοι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα χώριζαν στο φινάλε της σεζόν, έρχεται το δημοσίευμα της  "Mundo Deportivo" να αλλάξει τα δεδομένα.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, είναι τέτοια η επιθυμία του Σάρας να παραμείνει στο τιμόνι των Καταλανών, που προτίθεται να δεχθεί ακόμα και μείωση 90% (!) των απολαβών του, προκειμένου να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα και την νέα σεζόν, δίνοντας παράλληλα το παράδειγμα και στους παίκτες του, αναφορικά με τις συζητήσεις τους με την διοίκηση της ομάδας για την μείωση του μπάτζετ.

Η κίνηση – ματ του Γιασικεβίτσιους αλλάζει άρδην τα μέχρι σήμερα δεδομένα που τον ήθελαν στην πόρτα της εξόδου του «Παλάου», καθώς πλέον οι πιθανότητες παραμονής του στην Μπαρτσελόνα εκτοξεύονται.

Να θυμίσουμε πως ο Γιασικεβίτσιους αμείβεται με 3,5 εκ ευρώ μικτά (καθαρά παίρνει κοντά στα 2 εκ) και αν τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Mundo Deportivo ισχύουν, τότε την νέα σεζόν ο Λιθουανός προπονητής θα παίρνει 350.000 ευρώ (200.000 ευρώ στο... χέρι)!