Skip to main content

Πάντερ: «Παρακολούθησα τον αγώνα Ολυμπιακός-Μονακό και μετά δεν ασχολήθηκα»

Ο άσος της Παρτιζάν, Κέβιν Πάντερ μίλησε στην Mozzart Sport για inal Four του Κάουνας της Euroleague, υπογραμμίζοντας ότι δεν τον ένοιαξε ότι ο Σέρχιο Γιουλ έβαλε το νικητήριο καλάθι για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο γκαρντ της Παρτιζάν ήταν από τους παίκτες που τιμωρήθηκαν από τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα των ασπρόμαυρων με την Ρεάλ στην Μαδρίτη για το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague και για αυτό τον λόγο δεν αγωνίστηκε στο Game 3 και στο Game 4. Είχε ξεκινήσει ο καυγάς από αυτόν και τον Σέρχιο Γιουλ. Οι μπλάνκος με τρεις νίκες στα επόμενα ματς, πήραν την πρόκριση, κάνοντας το 3-2 και το εισιτήριο για το Final 4 του Κάουνας.

Ο Κέβιν Πάντερ ανέφερε σχετικά με το Final 4 ότι: «Δεν μπορώ να μιλήσω για όλους, και θα είμαι προσεκτικός με τις λέξεις που χρησιμοποιώ . Δεν πρόκειται να μιλήσω για όλους τους άλλους. Όμως το πήρα προσωπικά. Προφανώς, ο κόσμος ξέρει τους λόγους. Για μένα, αυτό είναι κάτι που βρίσκεται ακόμα στο μυαλό μου...Δεν παρακολούθησα καθόλου τον ημιτελικό Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα. Παρακολούθησα τον αγώνα Ολυμπιακός-Μονακό και μετά δεν ασχολήθηκα. Δεν με ενδιέφερε».

Για το νικητήριο σουτ του Γιουλ δήλωσε ότι: «Για να είμαι ειλικρινής δεν με νοιάζει πολύ».