Skip to main content

Ροντρίγκεθ: «Δεν έχω καταλάβει ακόμα πως καταφέραμε να νικήσουμε»

Ο Τσάτσο Ροντρίγκεθ ήταν αυτός που με το τρίποντο που σημείωσε στα 48’’ για το 78-77, κράτησε… ζωντανή την Ρεάλ, για να ακολουθήσει το νικητήριο καλάθι του Γιουλ, με τον Ισπανό άσο, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "basketnews.com" να υποστηρίζει πως… δεν κατάλαβε πως η ομάδα του έφτασε στην νίκη.

"Νιώθω κουρασμένος. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε κάτι απίστευτο" , ήταν το αρχικό σχόλιο του Ροντρίγκεθ, για να προσθέσει: "Απολαμβάνω να παίζω μπάσκετ. Θα παρακολουθήσω ξανά το παιχνίδι, γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα πώς καταφέραμε να νικήσουμε".

Ο Ισπανός αποθέωσε τον οργανισμό της Ρεάλ Μαδρίτης λέγοντας: "Είμαστε ένας απίστευτος σύλλογος. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετυχαίνουμε σπουδαία πράγματα. Δουλεύουμε κάθε μέρα για να ζήσουμε τέτοιες στιγμές. Και ήμασταν απολύτως έτοιμοι, επειδή ξέρουμε ότι στο τέλος θα έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε πλεονέκτημα".

Τέλος, ο Τσάτσο ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Εγώ κατέκτησα την πρώτη μου EuroLeague στο 4ο Final Four μου. Έχασα δύο τελικούς πρώτα. Δεν είναι εύκολο. Είμαι περήφανος που έχω δύο EuroLeague με την Ρεάλ και μία με την ΤΣΣΚΑ. Έχω βρεθεί στο Final Four οχτώ φορές. Το πιο σημαντικό είναι η εμπειρία που κερδίζεις όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο".