Skip to main content

Βεζένκοβ; «Κάνααν και Γουόκαπ τράβηξαν και εμάς τους υπόλοιπους» (vid)

Στην συμβολή των Γουόκαπ και Κάνααν, στην νίκη επί της Μονακό, αλλά και στην παρουσία του κόσμου στο Κάουνας, στάθηκε ο Σάσα Βεζένκοβ στις δηλώσεις του στην κάμερα του OlympiacosBC TV.

Αναλυτικά:

Είχαμε πει ότι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρσι. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε ένα κακό πρώτο μέρος αλλά και ένα σχεδόν τέλειο δεύτερο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Να χτίσουμε πάνω στο β’ μέρος, να δούμε τα λάθη μας στο πρώτο, να βελτιωθούμε, να ξεκουραστούμε και να πάμε έτοιμοι στον τελικό.

Ο Κάνααν και ο Γούοκαπ πίεσαν την μπάλα εξαιρετικά. Τράβηξαν τους υπόλοιπους και νομίζω ότι ο καθένας που έμπαινε μέσα έκανε αυτοθυσίες, βουτούσε για μπάλες, έκανε απλά ένα άγγιγμα στο ριμπάουντ, να πάει η μπάλα σε δικό μας παίκτη και στην επίθεση σχεδόν όλες ήταν καλές επιλογές.

Ο κόσμος είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ταξίδι, ότι στην Ελλάδα έχει εκλογές, ότι είναι ένα περίεργο διήμερο, αλλά τους ευχαριστούμε που είναι στο πλευρό μας. Ξέρουμε ότι θα έρθουν και άλλοι την Κυριακή, οπότε είμαστε έτοιμοι για τον τελικό.